Autor: Informer.rs

24.11.2020.

20:15

Foto:

Džet set

DŽAJI SLOMLJENO SRCE! Objavio crno-belu sliku i SAOPŠTIO... TUGA VELIKA! Ovako se OPROSTIO OD DRUGA (FOTO)

Frontmen Amadeus bend-a, Bojan Tasić Džaja, oprostio se od svog dobrog prijatelja i kolege i putem Instagrama.

Objavio njegovu crno-belu sliku i napisao:

- Zauvek u mom si sećanju. Počivaj u miru - bile su reči koje je Džaja posvetio Tokanu uz emotikon slomljenog srca, a u komentarima su mu saučešće izjavljivali i drugi pevači, prijatelji i fanovi.

Džaja u šoku, nije mogao da govori

Nakon što se saznalo da je Bojan Zlatanović preminuo, zatečeni pevač jedva je smogao da da izjavu.

- Iskren da budem, još sam u šoku. To je tačno da se dogodilo, jutros u 9 i 20 nas je napustio. Znate šta, on je bio u teškom stanju već neko vreme. Bio je u bolnici Dragiša Mišović. Moram da se zahvalim osoblju - lekarima, tehničarima, sestrama. Svim ljudima koji su mu se našli, stvarno su dali sve od sebe i više od toga. Svu moguću terapiju je primio, međutim nisu uspeli da ga spasu. Bolest je baš uzela maha, umro je od korone. Ali osoblju dajemo zahvalnost do neba - rekao je pevač Bojan Tasić Džaja za "Kurir".

Na oficijalnoj stranici Amadeus benda osvanula poruka

"Dragi prijatelji, Sa velikim bolom i neizmernom tugom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas, 24. novembra 2020. godine, prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan.

Tokanov neizbrisiv trag nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i kroz uspomene kojima je oplemenio naše duše. Vole te zauvek tvoji Amadeusi.

Zahvaljujemo se kompletnom osoblju bolnice "Dr Dragiša Mišović" na njihovom nesebičnom požrtvovanju i trudu u borbi sa ovom opakom bolešću.

Držite se i čuvajte se!"

Tagovi:
Estrada smrt VIP Amadeus bend poznati sudbine džaja Korona koronavirus covid 19 bojan zlatanović tokan bubnjar amadeus benda bojan zlatanović tokan bojan tasić bojan tasić džaja