29.11.2020.

18:05

Foto:

Džet set

NA BABU IMA OBRVE, A NA DEDU... Slađa i Đani otkrivaju na koga BEBA LIČI! SLAVIĆE SE MESEC DANA ROĐENJE UNUKA!

Ekipa emisije "Premijera" posetila je porodicu Trajković u njihovom luksuznom domu u Beogradu na vodi povodom rođenja unuka prvenca Nikole. 

Slađa i Đani otkrivaju detalje prođaja snajke, ali i na koga beba liči:

- Sve je prošlo kako treba, Nina se porodila prirodnim putem, a porođaj je krenuo rano jutros. Miloš je bio najuzbuđeniji, suze su mi krenule pa kako i ne bi u tako uzbudljivom momentu. Slađa je plakala ceo dan, bez prestanka, ali ona je prošla kroz to pa zna kako joj je (smeh). Ne možemo da slavimo zbog cele situacije ali boze moj, slavićemo mesec dana svaki prijatelj po jedan dan da dolazi (smeh) - rekao je Đani i dodaje:

Informer

- Snajka je super, dobro se oseća. Termin je bio 2. decembra ali evo beba je došla malo ranije. Kada dragi bog odredi tako će biti. Čestitale su nam mnogobrojne kolege: Aco Pejović, Sale Matić, Vanesa, ma mnogi iskreno telefon nismo ni stigli da vidimo non stop zvoni. 

Beba je teška 3770 grama, ima kosicu na tatu, na dedu jagodice, a na Slađu obrve. Odlučili smo da se zove nikola jer je to tradicionalno srpsko ime - govore ponosni baba i deda, koji su nastavili da slave rođenje unuka prvenca.