07.12.2020.

07:42

Foto:

Džet set

NIJE STIGAO DA NAPIŠE AUTOBIOGRAFIJU! Džej Ramadanovski planirao da u KNJIZI OGOLI DUŠU!

- U knjizi ću opisati i taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu. Uveče kada legnem, kroz glavu mi prolaze razne slike i sećanja iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac. Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga... Onome ko vam kaže da nikada u životu nije plakao, nemojte da mu verujete niti da se družite s njim.

Informer

Ramadanovski je naglasio da je srećan što se na vreme trgao i postao uspešan muzičar:

- U mojoj grupi bilo je 12 problematičnih dečaka. Od cele te grupe samo nas četvorica smo uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli da radimo. Ostali su menjali domove i ko zna kako su završili.
Kada je izašao iz doma, okrenuo je novi list i popravio odnos sa majkom:

- Jedan od najemotivnijih trenutaka u životu bio je moj prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz, a posebno me je dirnulo kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket...

Informer

Idol mu je bio Toma Zdravković

Džeju je pevački uzor bio Toma Zdravković, kojeg je slušao kad god bi mu se ukazala prilika:

- Kao klinac bežao sam od kuće da bih išao u kafanu i slušao Tomu Zdravkovića kako peva. On je stvarno bio legenda koja se jednom rađa.