07.12.2020.

15:06

Foto:

Džet set

POSLEDNJI INTERVJU TIKE ARSIĆA ZA INFORMER! Slučajno je saznao da boluje od OPAKE BOLESTI, izgubio je 30 KILOGRAMA, ali je verovao u OZDRAVLJENJE!

Tihomir Arsić vodio je najtežu bitku! Glumac je dve godine bolovao od raka pankreasa, koji je metastazirao na jetru i zbog kojeg je smršao 30 kilograma. Iako lekari nisu optimistični, Tika je u poslednjem intervjuu za Informer rekao da veruje u čuda!

Informer

Osećam se odlično, i psihički i fizički. Sam kosim travu, sam se vozim na hemoterapije na VMA... Uveren sam da će se desiti neko čudo. A i da se ne desi, bolje mi je da preostalo vreme iskoristim što je bolje moguće nego ucveljen - započeo je tada Arsić, i dodao da je sasvim slučajno saznao da boluje od opake bolesti.

Trebalo je da snimam film u kom bih igrao čoveka koji umire od raka. Dok sam se spremao za tu ulogu, otišao sam da proverim zdravlje i tada su mi našli kancer pankreasa. Sasvim slučajno. Odmah sam otišao na operaciju, posle koje sam počeo da primam hemoterapije. To otkriće mi je produžilo život. Ne znam koliko mi je ostalo, ali želim da preostalo vreme utrošim tako što ću pomagati ljudima svojim iskustvima. Jer, kada saznate da bolujete od teške bolesti, život vam se promeni iz korena. Kada bih mogao, svakom bih pod ovom kapom nebeskom dao kancer na šest meseci. Posle tog vremena da im nestane, ali samo da vide da je najbitnije zdravlje i da ne treba da se nerviramo zbog gluposti.

Informer

Tika je u međuvremenu otkrio i da ima dijabetes...

Počeo sam naglo da mršavim, izgubio sam čak 30 kilograma, ali sam mislio da je to zbog raka. Jeo sam kao mećava, stalno sam bio gladan, ali nisam mogao da se ugojim. Na kraju su ustanovili da imam dijabetes. Četiri puta dnevno primam insulin, šećer mi je veoma visok. Ali, kada prođu hemoterapije, moći ću da vratim kilograme. Zbog tih terapija šećer varira i još ne mogu da vratim kilažu - rekao je Arsić u poslednjem intervjuu za Informer i dodao da snagu crpi iz porodice:

- Oni su moj oslonac. Supruga i deca su uz mene, kao i bivša supruga Bilja Krstić, sa kojom sam svakodnevno u kontaktu.

Tika: Kome se umire?!

Tika je imao želju da se vrati u pozorište i na male ekrane.

Voleo bih da ponovo glumim, sve zavisi od rezultata koje ću dobiti krajem septembra i početkom oktobra. Kažu da je sve u glavi, ali to je laž. Pa kome se umire?! Mnogo drugih faktora utiče na ozdravljenje - rekao je Arsić tada.