Autor: Informer.rs

08.12.2020.

07:10

Foto:

Džet set

OVO SU POSLEDNJE SLIKE TIKE ARSIĆA! Išao je na HEMOTERAPIJE, smršao 30 KILA i ostao BEZ KOSE (FOTO)

Glumac Tika Arsić preminuo je nakon duge i teške bolesti. Na život je gledao optimistično, čak i kada su lekari govorili da mu se zdravstveno stanje pogoršava.

Redovno je išao na hemoterapije i uvek je verovao da će se desiti neko čudo!

- Uveren sam da će se desiti neko čudo. A i da se ne desi, bolje mi je da preostalo vreme iskoristim što je bolje moguće nego ucveljen - govorio je za naš list Tihomir.

Na najbizarniji način saznao je da boluje od raka. 

Trebalo je da snimam film u kom bih igrao čoveka koji umire od raka. Dok sam se spremao za tu ulogu, otišao sam da proverim zdravlje i tada su mi našli kancer pankreasa. Sasvim slučajno. Odmah sam otišao na operaciju, posle koje sam počeo da primam hemoterapije. To otkriće mi je produžilo život - pričao je veliki glumac, a ove reči naježiće svakoga!

- Ne znam koliko mi je ostalo, ali želim da preostalo vreme utrošim tako što ću pomagati ljudima svojim iskustvima. Jer, kada saznate da bolujete od teške bolesti, život vam se promeni iz korena. Kada bih mogao, svakom bih pod ovom kapom nebeskom dao kancer na šest meseci. Posle tog vremena da im nestane, ali samo da vide da je najbitnije zdravlje i da ne treba da se nerviramo zbog gluposti - rekao je tada Tika Arsić.

Informer

Na poslednjim slikama koje su se pojavile u javnosti, Tika je bio vidno loše. Bio je bez kose i sa mnogo manje kilograma (pogledajte u galeriji).