11.12.2020.

09:14

Foto:

Džet set

(FOTO) OVO JE MISTERIOZNA ANDRIJANA KOJA JE ZIVELA SA DZEJOM 20 GODINA! Ona je pozvala Hitnu pomoć, a njeno ime piše u umrlici

Legendarni pevač  preminuo je 6. decembra, a biće sahranjen 11. decembra. Mnogi članovi njegove porodice, prijatelji i kolege opraštali su se ovih dana od velikog čoveka koji će zauvek živeti u srcima mnogih.

Naime, među ožalošćenima, pored dece, unuka i bivše supruge Nade, stoji i ime Andrijana. Oni koji nisu poznavali pevača zapitali su se koja žena se krije iza tog imena, međutim, saznajemo da je u pitanju njegova menadžerka i partnerka, s kojom je živeo skoro 20 godina.

Informer

Ova plavuša se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja, i ona ga je našla mrtvog u stanu kada se vratila iz prodavnice.

Andrijana je u nekoliko navrata istakla da ju je smrt njenog dugogodišnjeg partnera slomila, i da ga je danima terala da ide kod lekara jer mu je bilo loše. Međutim, preminuli pevač nije mario za njegove problmeme, te je odbijao da poseti neku od zdravstvenih ustanova.