18.12.2020.

22:24

Foto:

Džet set

ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG OVOGA?! Isplivali svi detalji SKANDALA - POBEGLA iz stana, a onda je usledio ŠOK?!

Tijana Milentijević, poznata po pesmi "Žena od sultana", pretrpela je nasilje od dečka M. K., a kako prenose domaći mediji, to toga je navodno došlo zbog njegove ljubomore.

Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, navodno je nasrnuo fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone. Prebacivao joj je, navodno, kako je rekao jedan njen prijatelj, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a navodno sporan je bio i pevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Iako ga je ubeđivala da nema razloga za ljubomoru, M. K. je, navodno ošamario pevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gde ju je navodno polivao hladnom vodom.

Informer

Uplašena pevačica je nekako uspela da pobegne iz stana, a onda je navodno naletela na svog oca, koji je svojim poslom došao iz Kragujevca, dok je M. K. ostao u stanu, u kom ga je i zatekla policija koju je Tijana pozvala.

Njen otac bio je besan kada je video uplakanu i isprebijanu ćerku i želeo je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom. U pratnji svog oca Tijana je otišla u Urgentni centar na pregled, a kako su rekli pevačicini prijatelji, M. K. je dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Informer

Tijana se oglasila saopštenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće "Šaran koncept" više o tome pročitajte OVDE.