19.12.2020.

13:51

Foto:

Džet set

CECA DANAS SLAVI SVETOG NIKOLU, a ON joj je uputio najlepše čestitke IZ ŠUME! /VIDEO/

Rado viđen gost kod Ražnatovića

Poznato je da su Ražnatovići prethodnih godina pravili gala slavlje, i da su u vilu na Dedinju uvek dolazili brojni gosti, a među njima je i političar Dragan Marković Palma, koji je uvek bio počasni gost porodice Ražnatović. 

Informer

Kako vlada pandemija koronavirusa, ove godine nema okupljanja, a Palma nije zaboravio na svoje prijatelje, te je rešio na poseban način da čestita Ceci slavu i to sa planine Rtanj. 

- Poštovani građani, želim da vam čestitam najveću sprsku pravoslavnu slavu - Svetog Nikolu, da slavite u zdravlju i veselju. Građani Srbije, hajmo da mislimo na nešto lepo. Život mora da ide dalje. Danas je trebalo da idem na četiri slave. Sada ću ćestitati jednoj porodici koju mnogo volim i preko 30 godina idem kod njih i oni kod mene - započeo je Palma i dodao: 
 

Informer

Palma čestitao Ceci slavu iz šume

- Ja slavim 20. januara Svetog Jovana. Porodici Ražnatović, mojoj sestri Ceci želim da čestitam slavu i da sledeće godine u njenoj kući ima najmanje dva člana više. Veljku da poželim puno uspeha, kao jednom od najboljih budućih boksera, ne samo u Srbiji, već na Balkanu - poručio je Palma porodici Ražnatović.