28.12.2020.

15:17

Foto:

Džet set

NE PRIČAM SA NJIMA! Keba ŠOKIRAO izjavom o SEVERINI i porodici - jedna stvar ODALA šta se dešava u BRAKU IGORA I PEVAČICE!

Pevačicin svekar, Dragan Kojić Keba progovorio je o odnosu svog sina i Severine, pa otkrio da li će svi zajedno i porodično proslaviti predstojeće praznike. 

- Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa, ne pričam s njima! Niti se mešam u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira dolaziti u skorije vreme, ali to je njena stvar - odgovorio je Severinin svekar.

Informer

Na pitanje hoće li bračni par provesti Božić zajedno i hoće li biti sa porodicom u Beogradu Keba je odogovorio:

- Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja - kaže Keba, što je mnoge nateralo da se zapitaju da li je u njihovom braku sve okej. 

Sve do ovog proleća Severina je bila u idealnim odnosima s Igorevim roditeljima i u njihovoj kući u Beogradu provela je veliki deo marta meseca kada je nastupila prvi karantin zbog pandemije koronavirusa.

Informer

Nakon Severininog povratka u Zagreb, mediji su objavili da je pevačica imala konflikt sa Igorevim roditeljima i da je svađu navodno pokrenuo njen predlog Kojićima da renoviraju kuću.