29.12.2020.

10:56

Foto:

Džet set

SAŠA POPOVIĆ ISKEŠIRAO 20.000 EVRA ZA SUZANU! Kada čujete NA ŠTA... Oduševio je - Posle 15 godina! Dama, majka, SUPER ŽENA! /FOTO/

Prvi čovek "Granda", iskeširao je, navodno, približno 20.000 evra za snimanje njenog spota i to ni manje ni više nego u Turskoj.

Na egzotičnu destinaciju - Antaliju, Suzana je povela čitav tim saradnika - šminkera, snimatelja, fotografa i reditelja spota, Dejana Milićevića, stilistu, ukupno njih šestoro, kaže izvor blizak pevačici. Oni su smešteni u jednom od najpestižnijih hotela, u kom odsedaju samo oni s dubljim džepom.

Ipak, kako je trenutno zima, te je letnja sezona prošla, Suzana i Popović su prošli nešto povoljnije. Sudeći po fotografijama koje su pevačica i njeni saradnici objavili na Instagramu, oni u Antaliji borave već šest dana, na osnovu čega se može zaključiti i koja je cena, koja iznosi nešto više od pet hiljada evra za celu ekipu.

Informer

Saša Popović i Suzana Jovanović

Ukoliko se uzme u obzir da celom timu treba da plati za njihov posao i dnevnice, Popović je tu morao da se otvori, što je, po rečima izvora, oko sedam hiljada evra. Avionske karte od Beograda do Istanbula, a potom i do Antalije iznose oko 400 evra po osobi, što je 2.400 evra ukupno.

Interesantno je da je Suzana za veliki povratak na scenu angažovala i turskog manekena, koji takođe nije bio jeftin, ali i jednu devojku, koja je imala  nekoliko scena. Ona je za potrebe snimanja spota iznajmila i automobil, a po rečima sagovornika, sve ukupno je porodicu Popović koštalo oko 20.000 evra.

S obzirom na to da je Saša najveći estradni mag u Srbiji, nema sumnje da će povratak njegove supruge biti spektakularan i da će uloženi trud i sredstva brzo vratiti.

Inače, Suzana se pohvalila i putem Instagrama kako se provodi u Turskoj kad je objavila fotografije s manekenom dok su snimali spot. I Dejan Milićević je objavio snimke, uz komentar:

- Veliki povratak posle 15 godina. Dama, majka, super žena, naša Suzana Jovanović - napisao je on.