31.12.2020.

10:40

Foto:

Džet set

JOVANA JEREMIĆ O SUKOBU SA BOJANOM RISTIVOJEVIĆ! Voditeljka udarila na KOLEGINICE, pomenula i JOKSIMOVIĆKU - Ja sam NAJGLEDANIJA, ali.. /VIDEO/

Jovana Jeremić je jedno od vodećih i omiljenijih lica Hepi televizije koja je popularnost stekla vodeći rijaliti šou, a sada vodeći jutarnji progaram koji beleži rekorde gledanosti.

Kao urednik i voditelj jutarnjeg programa, mala koja čini čuda (kako sebe naziva), ima preveliku odgovornost koju nosi na leđima svakog dana.

Dugo se spekulisalo o njenom odnosu sa koleginicom Bojanom Ristivojević, kako nisu više u dobrim odnosima otkako je prešla na drugu televiziju.

- To je apsolutna neistina! Bojana i ja smo jako bliske i mnogo se volimo. Ona vodi petkom jutarnji na Prvoj, a ja petkom, subotom i nedeljom. Svojim radom i mučnim trudom sam postigla ono što sam želela, a tek svoje velike ciljeve planiram da ostvarim - priča Jeremićeva i dodaje:

Informer

Jovana Jeremić

- Jutarnji program na Hepi televiiziji beleži rekordne gledanosi i preko 20 odsto šera u realnom vremenu, što je za mene preveliki uspek. Znam koliko sam znoja prolila da bih podigla jutarnji sa 3 na 20 odsto. Samo moja duša i srce znaju koliko sam se namučila.

Jovana je priznala da voli konkurenciju, a evo koga smatra pod tim.

Neću biti lažno skromna, priznajem da mi prija što sam na prvom mestu kada je jutarnji u pitanju. Ja volim jaku konkurenciju, i zdravu konkurenciju, a to su u ovom slučaju Jovana Joksimović, Bojana Ristivojević, Dea Đurđević i drugi da ih ne nabrajam sve. Izborila sam se sa svim preprekama, da bih preuzela tu štafetu i nosila ponosno prvo mesto po gledanosti u svojoj emisiji - govori Jovana.

Informer

Jovana Jeremić

Mala koja čini čuda govorila je o otkazu Jovane Joksimović na Prvoj televizi, proširenju porodice, prevari u braku i mnogim drugim stvarima koje možete pogledajti u video-prilogu u nastavku teksta.