07.01.2021.

08:35

Foto:

Džet set

MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI! Evo kako Katarina Živković sa porodicom proslavlja najveći HRIŠĆANSKI PRAZNIK

Najveći Hrišćanski praznih slavi se i u porodici Živković. 

Naime, Katarina se prisetila detinjstva i uporedila ga sa onim kako se danas slavi Božić. Između ostalog pevačica je bila iskrena i odala se da joj kuvanje nije jača strana. 

Moram da priznam da česnicu mesi mama. Ja se zaista ne mešam tamo gde nisam vicna. Kuhinju i đakonije ostavljam iskusnijima od mene tačnije mojoj mami. Moj jedini zadatak je da uzivam i jedem jer sam po njenom mišljenju previše smršala. Svake godine je parica bila kod mene, iskreno se nadam da će biti i ove - započinje pevačica razgovor i dodaje:

Informer

Katarina Živković

Banje veče, Božić, sve se dosta razlikuje nego pre. Ranije su praznici po mom mišljenju imali veću magiju. Možda je to do snega i hladnih zima, a možda smo se vise družili, čestitali jedni drugima uživo, a ne preko telefona. Nije bilo onih lančanih poruka koje primiš i odmah proslediš nepročitavši ih više, smo se grlili... Ne znam, ma družili smo se, razgovarali, a danas svako blene u svoj telefon i ćuti.

Ova godina ce biti najtužnija po pitanju svega, ali to ne znači da Božić nećemo obeleziti u duhu pravoslavlja i tradicije.

Informer

Katarina Živković

Ne volim da radim za Božić i do sada sam imala samo 1 nastup i to pre 11 godina, nakon toga sam odlučila da za taj praznik ne nastupam i da budem sa svojima - zaključila je Katarina za Informer.rs

Svim vernicima širom sveta želim srećan Božić.