17.01.2021.

15:12

Foto:

Džet set

OGLASIO SE MIODRAG RADONJIĆ! Šokantna ispovest - NISU SAMO ŽENE ŽRTVE NASILJA!

Srpski glumac Miodrag Radonjić pružio je podršku glumici Mileni Radulović putem društvenih mreža, a onda je progovorio o detaljima drame koju je preživela njegova koleginica, te otkrio da u filmskoj industriji od seksualnih predatora nisu poštedjeni ni muškarci.

Informer

Miodrag Radonjić

-Ovo je pre svega veliki šok za sve nas koji smo išli u dramski studio kod Mike i koji smo bili upućeni u njegov rad. Velika hrabrost je očigledno bila potrebna da Milena o tome progovori. Ja sam u dramskom studiju bio od petnaeste do osamnaeste godine, i moram priznati da nisam mogao ni da naslutim da se u kancelariji pored studija dešavaju takve grozote. Ni jedan znak nije na tako nešto upućivao - rekao je Radonjić i dodao:

Informer

Miodrag Radonjić

-Žao mi je što je ozbiljan četrdesetogodišnji pedagoški rad diskreditovan ovom psihopatskom mračnom pozadinom. Osećam se zgroženo, tužno i razočarano. Dajem snažnu podršku Mileni kao i svim ostalim devojkama koje su imale slična iskustva! Veoma je važno da se javno govori o ovakvim stvarima jer ne smemo da dopustimo da autoriteti manipulišu mladim ljudima. Takođe i da muškarci nisu zaštićeni od seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji - rekao je Miodrag.