29.01.2021.

08:01

Foto:

Džet set

Razvela se od muža zbog 20 godina mlađeg konobara: Za nekoliko meseci OTKRILA JE NJEGOVU MRAČNU TAJNU, A NAKON SVEGA USLEDIO JE JOŠ VEĆI ŠOK

Džoana Girling ostavila je muža zbog 20 godina mlađem muškarca kojeg je upoznala na odmoru, a onda saznala da je oženjen sa drugom ženom.

Džoana je Hasana upoznala u Egiptu dok je bila na odmoru sa tadašnjim mužem i vrlo brzo se zaljubila u njega. Koliko je bila zaluđena, govori i podatak da je sa Hasanom nabavila lažnu bračnu dozvolu, kako bi mogli da iznajme apartman i uživaju u svojoj avanturi.

Razvela se odmah
- Bilo je neverovatno iskustvo, noći smo provodili zajedno. Već tada sam znala da ću da ostavim muža - rekla je ona.


Po povratku kući, to je i uradila - razvela se, a svakodnevno je bila u kontaktu sa svojim mladim ljubavnikom. On joj je slao poruke svakoga dana, a onda počeo da traži novac.


- Slala sam oko 400 funti, da plati račune i da ima za hranu. Nisam tražila dokaz na šta ih troši, verovala sam mu - ispričala je Džoana. Nekoliko meseci kasnije uspela je da se vrati u Hurgadu, gde ju je čekao Hasan.


Donela mu je gomilu stvari koje je tražio, a onda je on uzeo njenih 1.100 funti, pod izgovorom da će on lakše raspolagati tim novcem dok je ona u Egiptu.


Žena ni tada nije ništa posumnjala, ali je ubrzo shvatila da nešto nije u redu - kroz nekoliko dana nije imala novac, a Hasan je nestao. Morala je da počne da radi u Egiptu kako bi platila račune.
Raspitala se kod lokalaca koji su ga poznavali i dobila odgovor da je otišao da organizuje svoju vereničku zabavu! Međutim, mladić je sve porekao i kada se za 10 dana vratio kod nje, ubedio je da to nije istina.


Nekoliko nedelje kasnije, usledila je nova drama - Hasan je Džoanu zamolio da ode, jer više nema novca da plaća apartman u kojem su bili zbog male konobarske plate.

Našla novog dečka
- Teška srca sam ga poslušala i vratila se u Britaniju. Mislila sam da ću uštedeti novac i opet doći kod njega, ali me je sačekao hladan tuš: dok sam čekala na aerodromu, napisao mi je da sam stara i debela i da je oženjen sa drugom ženom. Bila sam jako povređena, shvatila sam da je samo hteo moj novac - rekla je Džoana.


Ipak, ovaj slučaj nije poljuljao njenu veru u ljuba pa je ponovo uplovila u vezu sa drugim mladim Egipaćninom, sa kojim čak planira i bebu.
- Oprezna sam zbog onog što mi se dogodilo, ali verujem da mu je stalo zaista to mene jer nikada nije pomenuo, a kamoli tražio novac - kaže žena koju je porodica osudila zbog onoga što radi.