02.02.2021.

17:23

Foto:

Džet set

Pogrebnici primetili da se na seoskom groblju dešava nešto čudno! 3 puta za 2 nedelje zatekli su JEZIV PRIZOR, A ONDA JE ISPLIVALA ISTINA

Zbog nezakonite ekshumacije i potom, uništavanja tela preminulih zarad uzimanja zlatnih zuba, uhapšena je Svetlana Veroskaja, kao i njen saučesnik Vlad R. koji je čuvao stražu i iskopavao grobove na lokalnom groblju.

Svetlana je morala da beži iz svog sela kada su radnici groblja otkrili da se nešto čudno dešava 3 puta zaredom u dve nedelje, piše portal dni.ru.

Žena je znala sve pokojnike, pošto su živeli u istom selu. Dvoje pokojnika preminulo je od srčanog udara, dok je treća osoba napustila ovaj svet nakon neuspešne borbe sa koronavirusom.

Svetlana je upala u ozbiljne finansijske probleme i nije videla nijedan drugi način da se izvuče iz njih. Poznavala je preminule i njihovo finansijsko stanje. Znala je da bi prodajom zlatnih zuba sanirala neke dugove, pa je ubedila prijatelja Vlada da joj pomogne u zločinu.

Informer

Svetlana je optužena za krađu

Kod prve ekshumacije prošli su neprimećeno, dok ih je prilikom druge video jedan radnik. Ipak, pošto je bio mrak, nije bio siguran šta se dešava, meštani kažu da je mislio da se omladina blesavi po groblju, što se ponekad pre dešavalo.

Prilikom treće ekshumacije i krađe kleštima zlatnih zuba iz usta pokojnice, Svetlana i Vlad su definitivno viđeni i obaveštena je policija. Morali su da beže iz sela, a uhvaćeni su narednog dana u centru Vologde.

Kako za sada stvari stoje, Svetlani preti zatvorska kazna u trajanju od 4 godine, a Vladu od godinu i po dana.