09.02.2021.

07:50

Foto:

Džet set

MILICA NALJUTILA VERNIKE: Sram te bilo, ne skrnavi Bogorodicu! Pevačica novim spotom za pesmu izazvala SKANDAL!

Njih je razbesnelo to što pevačica u klipu đuska u crvenom vešu i mazi se s devojkama, a zatim imitira Bogorodicu. Oni su reagovali na scenu u kojoj oponaša Devicu Mariju sa Hristom u naručju!

- "Sram te bilo, ne skrnavi Bogorodicu!", "Bože, oprosti joj! Milica Pavlović u novom spotu imitira majku Bogorodicu koja drži Isusa. Nije svesna svoje nesvesti. Trebalo bi da se pokaje zbog toga", "Sveta Milica, kako da ne!", "Zašto gola, u gaćama?! Zar se tako prikazuju svetinje?! Ovaj spot treba da se zabrani" - neki su od komentara na kontroverzni klip, koji je za manje od dana imao pola miliona pregleda na Jutjubu.

Informer

"Se*si senjorita" pokušala je da se opravda javnosti rečima da ne imitira Bogorodicu, već Kosovsku Devojku.

- Svaka od nas je u isto vreme i svetica i grešnica! I još mnogo toga između te dve krajnosti, a samo od muškarca zavisi koje će naše lice upoznati. Ovo je moja verzija Kosovke Devojke 21. veka. Ona je simbol idealne žene koja ostaje verna, lojalna i odana svom muškarcu do samog kraja. Ali samo onda kada je onaj pravi - napisala je Pavlovićeva na Instagramu i izazvala nove osude.

Informer

Mnogi su poručili pevačici da se ovim opravdanjem još više ukopala, jer je Kosovka Devojka, koja posle čuvenog Boja na Kosovu 1389. godine luta po bojištu, poji i vida rane vojnicima, tražeći verenika, kuma i devera - Toplicu Milana, Miloša Obilića i Kosančić Ivana, univerzalni simbol srpskog stradanja!

- Kosovka Devojka je žena, majka, stub porodice. Da malo poštuješ srpsku istoriju, ne bi ovako lupetala. Sram te bilo! - poručio je pevačici bokser Marko Nikolić, a i ostali komentari na društvenim mrežama nisu bili ništa bolji.

- "Kad je to Kosovka Devojka bila gola?", "Vidim da ni ranjeni junak nema majicu. Bože me sačuvaj! Sramota i bruka","E, ko nama predstavlja srpsku tradiciju i na koji način! Zato nam i jeste ovako kako jeste" - pisali su ljudi nezadovoljni pevačicinom interpretacijom junakinje poznate narodne pesme, koju je ovekovečio i slikar Uroš Predić.

Na Balkanu pršti strast

Milica je pesmu "Crna jutra" najavila kao primer nesputane strasti, koju i ona oseća.
- Dobar je osećaj živeti na Balkanu, jer samo kod nas strast pršti na sve strane. Nesputani smo i kada volimo, i kada smo besni, srećni, u problemu... Emocije su uvek na maksimumu. Znala sam da kočim, ali i da idem glavom kroz zid, jer sve je to život na naš način. Iz tog ludila je nastala i ova pesma - rekla je pevačica.