Autor: Informer.rs

25.02.2021.

10:07

Foto:

Džet set

BAKA PRASE OSTAO BEZ PORŠEA I LAMBORGINIJA! Evo gde se sada NALAZE LUKSUZNI AUTOMOBILI /FOTO/

Interventna jedinica policije zatekla je u utorak uveče jutjuberovog ljubimca nepropisno parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provera i sumnje u carinski prekršaj.

Novinari jednog medija posetili su juče MUP u Ljermontovljevoj ulici, gde su zatekli Ilićev "lamborgini" na njihovom parkingu.

Informer

Jedan od oduzetih automobila

Podsetimo, dan ranije, u ponedeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil "porše kajen", koji je takođe bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provere je priveden. Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu.

- Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put. Čekaj, da ne snimim predstavnike zakona. Vidimo se u čitulji - rekao je Baka Prase.