28.02.2021.

08:22

Foto:

Džet set

Žena pronašla pisma u roditeljskoj kući, a onda je saznala da ima 300 BRAĆE I SESTARA KOJE NIKADA U ŽIVOTU NIJE VIDELA! Za sve je kriv GINEKOLOG IZ PAKLA!

Fiona je u roditeljskoj kući pronašla niz pisama koje su njeni roditelji slali izvesnom dr Vokeru, ginekologu njene majke. Fiona je pronašla njegovu sliku i shvatila da ona, ali i njena ćerka liče na njega. Ubrzo je otkriveno klupko užasa - Voker je bez znanja i saglasnosti stotine pacijentkinja oplodio svojim spermatozoidima.

- Kada su izašli rezultati, poklapala sam se sa mnogo ljudi koje ne poznajem - rekla je Fiona.

Voker je bio ginekolog u klinici za veštačku oplodnju, gde je umesto semene tečnosti donora podmetao sopstvenu i tako nezakonito postao otac ogromnog broja dece.

Informer

Fiona ima između 200 i 300 braća i sestara

Osoblje u donatorskoj klinici potvrdilo je da su mnoge porodice postale žrtve dr Vokera i neovlašćenih spermatozoida u njegovim rukama.

Fiona je uskoro saznala da verovatno ima između 200 i 300 braće i sestara koji žive širom sveta, od SAD i Britanije do Južne Afrike i Australije. Kada je pokušala da dođe do Vokera, otkrila je da je "ginekolog iz pakla", kako su ga prozvali u Asutraliji, izvršio samoubistvo kada je Fioni bilo 15 godina.