25.02.2021.

16:00

Foto:

Džet set

OVO JE CAKANIN SUPRUG! Zajedno su više od DVE DECENIJE, a njihova LJUBAVNA PRIČA je neverovatna! Evo kako su se UPOZNALI!

- Upoznali su nas zajednički prijatelji, a Nebojša je pao na moje kulinarske sposobnosti i večeru koju sam tom prilikom pripremila. Međutim, ubrzo sam morala da otputujem u Čikago, a tamo sam shvatila da je on ljubav mog života - izjavila je pevačica i dodala da, iako je tad bila tek sveže razvedena, nijednog trenutka nije imala dilemu da li da otpočne vezu s tada mladim i atraktivnim advokatom.

Informer

- Po povratku iz Čikaga, emocije su kliknule sa obe strane i ljubav koja nam se desila pre 23 godine i danas traje. Nas dvoje smo kao sredovečni bračni par koji se drži za ruke da ne padne u sneg. Mi organizujemo sebi život. Najromantičniji momenat, koji ću pamtiti do kraja života, bio je kada smo bili u Rosama pretprošle godine. Tražio mi je da se lepo doteram. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam pretpostavljala da će mi nešto prirediti. Spremila sam se i izašla iz hotela, a na plaži me je dočekao sto u vodi, sa sve svećnjacima. Prizor je bio za pamćenje, a povod je bila godišnjica našeg braka - rekla je Cakana.

Ovaj par i danas širi ljubav i pozitivnu energiju gde god da se pojavi. To neretko čine i sa pratiocima na društvenim mrežama, koje redovno obaveštavaju o svojim aktivnostima, putovanjima i romantičnim trenucima u kojima uživaju.