01.03.2021.

14:00

Foto:

Džet set

NE MOGU DA JE PODNESU! Tajna Kojićeve loze - EVO ZAŠTO NIKO NE VOLI SEVERINU!

Severina i Igor su se posvađali pre godinu dana, a nakon svađe, porodica Kojić je otpratila Severinu na svim društvenim mrežama.

Informer

Keba svira gitaru, dok Severina peva

Nataša, Igorova sestra, prekinula je svaki kontakt sa Severinom jer joj je smetalo kako se ona ponaša prema njihovim roditeljima. Njoj je najviše zasmetalo jer cela porodica Kojić davala podršku Severini tokom teških životnih momenata i borbe za starateljstvo, a ona to nije umela da poštuje. Još je na sve to, Kebi i Olji, nabijala na nos neke stvari, što je Tašu dodatno zabolelo. Taša je Severinu eliminisala iz svog života kada je shvatila da više nije u ljubavi sa njenim bratom , Igorom i da će se verovatno razvesti.

Informer

Nataša, Igor i Severina dok su još bili u dobrim odnosima

Nataša je  Severinu blokirala na svim društvenim mrežama, Skajpu, te nije želela da odgovorara ni na pozive i poruke koje su pristizale. Trenutno, od cele porodice Kojić, na Instagramu, Severinu, prati još samo Igor, njen zvanični muž. Mediji u Hrvatsnoj su nedavno objavili, da se njih dvoje nisu videli više od šest meseci, to jest od njene posete Beogradu, juna prošle godine. Osim porodice Kojić, na Instagramu su Severinu otpratile Lepa Brena i Ana Bekuta, iako su obe bile na njihovoj svadbi, pre šest godina.

Informer