08.03.2021.

07:45

Foto:

Džet set

KORONA-REMONT! Evo šta su naše pevačice OPERISALE na sebi tokom pauze od nastupa! /FOTO/

Najveće estradne zvezde iskoristile su pauzu u poslu za remont! Poznate pevačice pohrlile su kod plastičnih hirurga, ali i u salone lepote, kako bi kraj pandemije koronavirusa dočekale u što lepšem izdanju.

Samo po preporuci

Tako je Milica Todorović smanjila nos, Ljupka Stević uradila "mačje oči", dok su Seka Aleksić i Slađa Alegro nabacile nove zube. Marina Visković nije zadovoljna svojom kilažom, pa je zakazala liposukciju.

Informer

Milica Todorović

Milica je nos operisala u Turskoj, kod hirurga kojeg joj je preporučila Emina Jahović.

- Morala sam da sredim nos, pa sam na operaciju otišla tokom korone, jer sada nemam nastupe. Bila sam zavisna od kapi za nos, stalno sam ih stavljala i dobijala napade panike ako mi nisu pri ruci. Morala sam taj problem nekako da rešim! Operisao me je hirurg Emine Jahović i prezadovoljna sam - priča Milica, i dodaje da je najzad zadovoljna svojim izgledom.

Informer

Ljupka Stević

Njena koleginica Ljupka Stević procvetala je posle raskida sa oženjenim generalom policije Dragišom Simićem. Osim što je pojačala treninge u teretani, ona je uradila je i takozvane mačje oči, a to ju je koštalo 3.000 evra.

- Zahvaljujući "mačjim očima" ja sam progledala! I to na više frontova - poručuje Ljupka.
Koleginice i prijateljice Seka Aleksić i Slađa Alegro iskoristile su vreme kada nemaju nastupe da ulepšaju osmeh.

Informer

Seka Aleksić

- Mislila sam da su moji prirodni zubi savršeni jer su zdravi. Onda sam u jednoj klinici videla fotografije njihovih faseta i oduševila se lepotom i sjajem. Odmah sam poželela da imam takve zube. Odabrala sam hrapavu strukturu zato što deluje prirodnije. Volim svoj novi osmeh - kaže Seka, koja je Slađi preporučila svog zubara.

Tip-top za nastupe

Marina Visković je još ranije sredila sve što joj je smetalo na licu, pa je sada došlo vreme da se pozabavi i figurom.
- Ugojila sam se tokom korone jer više vremena provodim kod kuće. Želim da liniju dovedem u red, pa sam zakazala liposukciju. Moram da izgledam savršeno kad krenu nastupi! - poručuje pevačica.