13.03.2021.

11:00

Foto:

Džet set

Znala je da je usvojena, pa je uradila DNK test kako bi našla rođake: Nije ni slutila KAKVU ĆE MRAČNU TAJNU USKORO OTKRITI

Keti je 2017. godine uradila DNK test i na njemu označila da je usvojena i da bi volela da nađe svoje rođake. Rezultati su je odveli do rođake Suzan Gilmor u Mejnu.

- Bile smo zapanjene koliko sličnosti ima između nas. Obe smo bile nastavnice - rekle su rođake. Nakon njihovog susreta, Suzan je odlučila da pomogne Keti da nađe odgovore na još pitanja oko njene porodice. Uspele su da nađu podatke o majci, koja ju je dala na usvajanje 1957. godine.

Međutim, bilo je mnogo teže naći bilo šta o njenom ocu. Nakon nekoliko godina traganja, konačno su rešile misteriju, prenosi "Wect".

Informer

 


- Tražila sam po imenima, prezimena, mestu... i konačno došla do njegovog imena: Vilijam Bredford Bišop - rekla je Suzana.

Kako se ispostavilo, Bišop je 1976. u Merilendu ubio svoju majku (68), ženu (37) i tri sina stara 5, 10 i 14 godina, a onda njihova tela odneo u Severnu Karolinu.
- Iskopao je grob, položio tela i zapalio ih - rekao je FBI agent Čarls Adam 2014. kada je Bišop, koji je u vreme zločina imao 39 godina, stavljen na njihovu listu najtraženijih.

FBI je objavio i da diplomirao na Jejlu i da je 1976. radio u Vašingtonu kao službenik, pre nego što je nestao. 2014. godine nađeni su ljudski ostaci za koje su sumnjalo da pripadaju ovom beguncu, ali je DNK analiza pokazala suprotno.

Keti je o svemu ovome napisala knjigu "It's in My Genes". Nije poznato da li je njena majka znala za ono što je otac uradio, ali je Keti rekla da joj je drago što za ovo nije saznala dok je bila mlađe.
Ako je još živ, njen otac sada ima 84 godine. Keti veruje da je još na ovom svetu i da je i dalje u bekstvu.