11.03.2021.

21:45

Foto:

Džet set

Verica Rakočević ISKRENO o RAZVODU Elene Karić - Moja ćerka je imala NESREĆU da se uda za POZNATOG MUŠKARCA!

Verica Rakočević, modna dizajnerka, ima troje dece, sina Miodraga i ćerke Elenu i Milenu. Mediji često pišu o životu njene ćerke Milene, dok se o Mileni malo što šta zna. Milena i njena majka Verica baš liče, a dizjanerka ističe da je Milena jedno specifično i divno biće:

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za "Elle". Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je jednom prilikom Verica i dodala:

- Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca.

Informer