24.03.2021.

07:40

Foto:

Džet set

AUTOMOBIL JOJ DIGNUT U VAZDUH! Tamara Đurić progovorila o vezama sa OPASNIM MOMCIMA - otkrila JEZIVE DETALJE!

Starleta je sada u srećnoj vezi sa momkom kog krije od javnosti, ali priznaje da je u prošlosti imala partnera zbog kog joj je život visio o koncu.

Informer

- Nisam često bila u vezi sa opasnim momcima. Desilo se jednom, jer nisam znala čime se taj momak bavi. Zbog njega mi je život nekoliko puta bio ugrožen - započinje priču Tamara.

Starleta ističe da nije ona bila direktna meta kriminalcima, ali jeste indirektno zbog veze sa opasnim momkom:

- Niko mene nije jurio, ali pojavljivanje sa muškarcem koji je sa one strane zakona je rizik. Jednom sam ispred svog stana videla da mi je automobil zapaljen. Ne znam kako je tačno izgoreo, ali pretpostavljam da je dignut u vazduh. Ni tada, a ni sada ne sumnjam ni na koga, jer nemam neprijatelje.

Informer

Tamara se dotakla i priča da krije svog dečka, sa kojim je dobila ćerku, upravo zato što je i on žestok momak:

- Jedina istina je da on ne voli da se javno eksponira, a ja ne želim da ga uvlačim u to. Poštujem njegovu odluku. Na kraju, nemam razloga da ga skrivam, moj dečko je veoma lep i poželjan muškarac.

Odbila sam carski rez

Tamara je pre dva i po meseca na svet donela ćerku, koju je rodila prirodnim putem iako su joj lekari preporučili carski rez.

- Doktor se bojao da se prirodno porodim, jer imam usku karlicu. Predložio mi je carski rez, koji sam kategorički odbila. Želela sam da budem pri svesti kada moje najdraže biće dolazi na svet. Verovala sam u sebe i na kraju se sve brzo i bezbolno završilo. To je osećaj koji svaka žena mora da pamti - priča Đurićeva.