24.03.2021.

19:13

Foto:

Džet set

KAŽU DA SAM SILOVAO ŽENU, MOŽDA ĆE SUTRA BITI DA JE U PITANJU MUŠKARAC ILI NEKO DETE! Lečić se ponovo oglasio: Javnost me razapela, a Tužilaštvo tek pozvalo! /VIDEO/

Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

- Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da svi misle da sam ja silovatelj, da sam ja monstrum, da sam ja čovek koji je podlac, koji je licemer, jer eto, sposoban je i za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu... - rekao je Lečić.

Informer

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao.

Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje -rekla je u svojoj ispovesti Danijela za "Insajder".