26.03.2021.

11:26

Foto:

Džet set

Lečić sada može da glumi samo u reklami za prostatu! Naša čuvena glumica "oplela" po kolegi: Takve bitange treba da budu zatvorene!

Zbog priznanja mlade glumica Mirjana Karanović je odbila da glumi s njim u predstavama, a Radmila smatra da će se ovakve stvari tek događati.


- Ne igram sa Lečićem u pozorištu, pa nisam morala da donosim odluku kao Mira. Pitanje je da li će ga sada zvati da igra u serijama i filmovima, ali gledaoci ne moraju da se brinu. Gledaće ga redovno u reklami za prostatu - kaže Radmila za Informer.


Bez obzira što godinama poznaje Lečića, Radmili nije žao što ovaj skandal utiče na njegovu karijeru.


- Svako je krojač svoje sudbine. Trebalo je da misli o imenu i karijeri kada je "obdarivao svojom čašću" tu nesrećnu devojku - smatra Živkovićeva, aludirajući na Lečićevu izjavu da Danijeli treba da "bude čast što je stavio svoj p**is u nju".

Informer

Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečića da ju je silovao 2012.


- Te njegove govorancije kojima opravdava silovanje neka ostavi za partijske sastanke. Neka objašnjava članovima svoje stranke da ženama treba da bude čast kad im on metne, pa da ih je zato prisilio na se*s - besno poručuje Radmila.


Glumica dodaje da bi njen kolega morao da ostane i bez slobode, a ne samo bez uloga:


- Barabe su za batine! Takve bitange treba da budu zatvorene, i to na dugačku zatvorsku kaznu. A devojčice moraju da stave prst na čelo i da odmah prijavljuju takve napasnike, jer ih samo tako mogu strpati u zatvor. Nemaju čega da se plaše i stide! Moraju da se brane! Ne može karijera, uloga ili mišljenje okoline da budu važnije od tvog integriteta! Žao mi je mladih devojaka koje su prinuđene na takav odnos zbog karijere, napretka. Žao mi je kada im prete da će ostati bez uloga! Treba da skupe hrabrosti, da prijave i kažu: "Baš me briga za ulogu!" Mi kao društvo moramo da stanemo iza njih - jasna je glumica.