26.03.2021.

13:00

Foto:

Džet set

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Branislav Lečić se ponovo oglasio KONTROVERZNOM SLIKOM! /FOTO/

Glumac Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Kada ga je mlada glumica Danijela optužila za silovanje, Lečić je prvo odlučio da se ne oglašava pre nego što da izjavu Tužilaštvu, ali se predomislio i veoma je aktivan na svim društvenim mrežama.

Branislav Lečić se oglasio na društvenoj mreži Tviter, objavivši šaljivu fotografiju, aludirajući na to što su mu neke njegove kolege uskratile podršku, ne želeći da igraju u predstavama s njim.

Fotografija je napravljena u formi stripa i na njoj Branislav postavlja pitanje "I šta sad?" i dobija odgovor da će ga izbaciti iz svih serija i filmova. Lečić se uporedio sa crtanim likom Pepeom tvorom, koji je nedavno prestao da se prikazuje zbog "seksizma."

Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak zbog navoda Danijele Štajnfeld da ju je poznati glumac silovao. Glumac Branislav Lečić još nije osumnjčen niti je pod ikakvom istragom.

Informer

Branislav Lečić gostuje u emisiji