18.04.2021.

15:38

Foto:

Džet set

OPERIŠU SE DA BOLJE IZGLEDAJU, A OVO JE SVE GORE I GORE! Milica Todorović izazvala lavinu komentara posle NOVE OPERACIJE NOSA /FOTO/

Pevačica je pre nekoliko dana upoznala popularnu baku Dragicu, koju mnogi prate na Instagramu i tom prilikom se snimala i fotografisala sa njom.

Informer

Milica Todorović

Međutim, mnogi su počeli da dele ovaj materijal uz komentare da pevačicin nos izgleda neobično.

Milica se prilikom susreta sa bakom Dragicom sve vreme smejala i pravila grimase, a na fotografijama se vidi da joj se nos smežurao samo sa jedne strane, zbog čega su mnogi pisali komentare da operacija nije izvedena kako treba.

- Ima nos kao Mis Pigi  /  Ovo je sve od botoksa, ljudi  / Upropastila je onako divno lice  / Otok još nije spao - neki su od negativnih komentara koji su bili u manjini u odnosu na one koji pružaju podršku popularnoj pevačici.

Podsetimo, Milica Todorović nedavno je otkrila u popularnoj TV emisiji da je otputovala kod plastičnog hirurga u Tursku, kao i da se operisala zbog zdravstvenih problema.

Iako nije sakrila operaciju, niti napravila "drastičnu promenu" na licu, pratioci Milice Todorović nisu srećni.

- Našli su se dušebriznici da komentarišu 'jao, sad si kao Mis Pigi' ili ' i ti si se operisala, više te ne volim' - mislim se, ne moraš ni da me voliš zbog toga - rekla je Milica i dodala:

- Uvek će neko da komentariše iako ne zna pravi razlog, ja svakako to nisam htela da krijem.

Tagovi:
pevačica sport Milica Todorović operacija nosa džet set