Autor: Informer.rs

26.04.2021.

16:31

Foto:

Džet set

Poznati podržali pevačicu u novom biznisu

Glumica, Dragana Mićalović, iskoristila je pauzu u snimanjima i došla u društvu gitariste grupe Lexington benda, Miloša Vuksanovića Vukse. Andrej Ilić pojavio se prvi put u javnosti posle smrti oca, kompozitora Sanje Ilića.

Glumica Teodora Bjelica i Lucija Hajić su pravo sa seta serije “Tri muškarca i tetka”došle da podrže drugaricu, Mariju Mikić.

Kreator Saša Milojković izabrao je nekoliko modela čarapa za sebe, a voditeljka Dušica Jakovljević je posle zahtevnih priprema za Zadrugoviziju, rešila da se opusti sa drugaricom, pevačicom, Višnjom Petrović.

Manekenka Ana Rajković uživala je u muškom društvu, ali bez supruga, golmana Predraga Rajkovića, koji se trenutno nalazi u Francuskoj. Pevač, Ljubomir Perućica, celo veče se nije odvajao od supruge Katarine Kolozeus, sa kojom je već nekoliko godina u skladnom braku.

Reper, Stefan Cvijović Cvija uživao je u društvu fudbalera Mihajla Milutinovića i Borisa Radunovića. Veliko otvaranje podržale su i Sofija Šašić, glumica Olja Lević i mnogi drugi.