12.06.2021.

08:14

Foto:

Džet set

Žena na moru ogrebala koleno i ušla u vodu: Nedugo zatim, borila se za život, a sve zbog JEZIVOG "NAPADAČA" KOJI JOJ JE UNIŠTAVAO ORGANE

Na leto 2019. godine, Lu je sa porodicom bila na odmoru na Majorki kada je pala i povredila koleno. Nedugo zatim, ušla je u vodu da pliva i biće to, kako će se ispostaviti, potez koji će je umalo koštati života!

Naime, dok je bila u vodi, opasna bakterija ušla je u njen organizam i počela da joj uništava organe.


Odmah po povratku kući, osetila je da nešto nije u redu sa njenom nogom i otišla u bolnicu, gde su odmah uočili koliko je problem ozbiljan i smestili je na intenzivnu negu.


- Iskustvo je bilo veoma traumatično. Čula sam sestre kako mojoj porodici govore o mogućoj amputaciji i nisam znala šta me čeka. Pored mene je bila žena koja je umirala, bila sam prestrašena, a najviše od svega me je užasavala misao da bi moje dve ćerke mogle da ostanu bez majke - ispričala je Lu.


U jednom trenutku, lekari su je stavili i u veštačku komu u kojoj je provela nekoliko dana.
- Imala sam nekoliko operacija kojim su lekari spašavali moju nogu, ali je ishod uvek bio neisvestan. Nisam mogla da verujem šta mi se dešava i da baš ja ležim tu, na ivici smrti. Kada su mi uradili transplantaciju kože, imala sam osećaj da mi je ogroman roj osa sleteo na nogu i da su me sve ujele u isto vreme - opisala je Lu kroz šta je prošla.


Na sreću, njeno stanje je počelo da ide na bolje i u početku je mogla da napravi samo nekoliko koraka, ali nije odustajala.
Dve godine od kobnog odmora, Lu se u potpunosti oporavila i čak trči maratone na kojima skuplja novac za obolele od raka.