05.05.2021.

12:09

Foto:

Džet set

OVAJ ČOVEK JE POMOGAO SVOJOJ ŽENI DA SE UDA ZA LJUBAVNIKA! Kada je video kako stvari stoje, rešio je da je PODRŽI!

Utam Mandal i Sapna Kumari iz Bhagalpura venčali su se 2014. godine i roditelji su dvoje dece. Bili su srećni zajedno neko vreme, no u jednom trenutku Sepna se zaljubila u Utmanovog rođaka, mlađeg muškarca koji ih je povremeno posećivao.

Sapna je započela aferu s njim, a Utam je za to saznao i svađali su se oko toga nebrojeno puta, ali kad je video kako ona ne može da ga preboli, odlučio je da se povuče i pomogne joj da se uda za njega. Za takav rasplet događaja, koji nalikuje onom iz bolivudskog filma "Hum Dil De Chuke Sanam", mnogi nisu verovali da je moguć u stvarnom životu.

Informer

 
 

- Bio sam ljut i tužan pa sam odlučio da pronađem rešenje - rekao je Mandal .

- Životi troje ljudi bili bi uništeni da nisam to napravio. To je bilo jedino rešenje i sad možemo svi biti srećni - dodao je.

Tokom godina Sapnini roditelji pokušali su je uveriti da ostane s njim u braku kako ne bi razorila porodicu, ali njihovi pokušaji su bili uzaludni. Na kraju, Utam ih je uverio da dođu na njeno venčanje s ljubavnikom Rajuom Kumarom.

Nije poznato je li se par rastavio pre nove ceremonije, ali prema indijskim medijima, deca su ostala kod njega, s obzirom na to da je ona navodno odbila da ih povede sa sobom.