08.05.2021.

22:43

Foto:

Džet set

KOD MIKE JE SVE TAKO - STVAR SRCA! Biljana Mašić Aleksić progovorila o svom mužu Miki Aleksiću! /VIDEO/

Intervju se, kako Marina Rajević Savić naglašava, radi u specifičnim okolnostima, s obzirom da se suprug Biljane Mašić, Miodrag Mika Aleksić, nalazi u pritvoru pod optužbom da je izvršio dva krivična dela silovanja, dva produžena silovanja, četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji i jedno produženo delo nedozvoljenih polnih radnji.

Intervju sa Biljanom Mašić snimljen je u dramskom studiju „Stvar srca“, koji je Aleksić osnovao i čiji je bio upravnik, a u kome su se navodna silovanja dogodila.

Informer

Biljana Mašić Aleksić

Na pitanje ko je studiju dao ime, Biljana Mašić Aleksić je rekla:

- Mika mu je dao ime. Davno je to bilo, početkom devedesetih. Kod njega sve jeste tako - stvar srca, stvar odluke, stvar osećanja. Možete da mislite, merite, sečete, ali negde srce i to kakvo vam je srce određuje vaš put, život, kakav ste čovek, pa verovatno nije bezveze što mu je to palo na pamet kao naziv. -

Iako je već dva puta bila gošća emisije „Dok anđeli spavaju“, kada je govorila o drugima, a ne o sebi, Mašićeva ni ovog puta nije govorila o sebi, već o studiju kroz koji je, od osnivanja, prošao veliki broj dece. Takođe, osvrnula se na metod rada i cilj stvaranja studija „Stvar srca“, kao i na strogost prema deci za koju Aleksića u medijima optužuju.