21.05.2021.

19:51

Foto:

Džet set

SVET ODLEPIO ZA "LOCO LOCO" KOSOM! Fanovi oduševljeni FRIZURAMA naših Uraganki! /FOTO/

Sa pesmom "Loco, loco" devojke su briljirale na sceni. Pored glasovnih mogućnosti i same pesme, veliki utisak na publiku ostavili su i njihovi kostimi, šminka, a posebnu pažnju privukle su frizure.

Duga, gusta i valovita kosa "oduvala" je, kako publiku u "Ahoy" areni u Roterdamu, tako i gledaoce kraj malih ekrana. Sada je između ostalog i to tema na društvenim mrežama, a s obzirom na komentare, pretpostavljamo da imamo hit frizuru koja će dominirati ovog leta, talasi i veoma guste ekstenzije koje deluju prilično priodno.

Informer

Grupa Hurricane na Evroviziji

Riđokosa, crnka i plavuša opravdale su i nadmašile sva očekivanja na sceni u Roterdamu.

Budući da su bile same na sceni, bez plesača, imale su zahtevan zadatak da ostave utisak i naprave pravi šou. Nijedan segment nije izostao i sve je bilo savrešno ukomponovano.

- Reči su verovatno luckaste, ali vatromet i ples kosom mi se uvek dopadnu - glasi jedan od komentara na društvenoj mreži Tviter.

Savršen paket, kako glase samo neki od komentara pokazuju da su devojke vodile računa o svakom delu nastupa i da pored koreografije, pesmu prati i šminka i frizura.

- Zabacivanje kose, privlačna odeća, visoke potpetice, savršena koreografija, moćni glasovi: bend "Hurricane" svojom pesmom "Loco Loco" uradio je sve za Srbiju - glasi još jedan komentar.

Podrška nije izostala ni iz Srbije.

- Sve izgleda na mestu i evrovizijski: frizura, kostimi, ritam koregrafija...Sve mi se sviđa - napisala je jedna do korisnica društvene mreže Tviter, prenosi Telegraf.rs