31.05.2021.

07:37

Foto:

Džet set

FOLK ZVEZDA ISPRIČALA NAJVEĆU TRAUMU IZ DETINJSTVA! Seka Aleksić: Tata je pio i tukao mamu!

Seka Aleksić otkrila je da je njen pokojni otac bio alkoholičar i da je tukao njenu majku! Pevačica je prvi put pričala o traumama iz detinjstva, kad je njen otac Milorad pred njom i njenim bratom Nedžadom zlostavljao njihovu majku Ibrimu.

- Jednom kad je otac nasrnuo na majku, moj brat, koji je tada bio dete, skočio je na njega. Uzeo je prvo što mu se našlo pri ruci i udarao ga po glavi sve dok se nije sklonio sa majke. To su strašne, stresne situacije. Te slike se nikada ne brišu - priča Seka.

Pevačica kaže da su se njeni roditelji nakon toga razveli. Međutim, pakao se nastavio kad je tokom rata devedesetih godina morala da napusti Zvornik.

Informer

- Živela sam sa roditeljima i bratom u Zvorniku sve do početka rata. Pre nego što smo izbegli iz Bosne, mama i tata su se razveli, to je za mene bilo veoma teško. Odrasla sam preko noći... Brat i ja smo pripali mami. Tata je bio pažljiv prema bratu i meni, ali je mnogo pio i u tom stanju pravio je dosta neprijatnosti u kući. Zbog toga su se i razveli... Otac bi bio mnogo srećniji čovek da njegovim životom nije zagospodario alkohol. Majka o njemu nikada nije govorila ružno, iako je bilo toliko situacija kada je za to imala razloga - kaže Aleksićeva i dodaje da je živela na rubu egzistencije:

- Te 1992. godine izbegli smo prvo u Banju Koviljaču, gde sam završila četvrti razred osnovne škole. Ne volim da se sećam tog perioda, bio je ispunjen velikom nemaštinom. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali ni šporet, komšije su znale da nešto skuvaju i donesu. I po sedam dana smo jeli samo pasulj. Posle smo na poklon dobili šporet i bili smo mnogo srećni!

Informer

Pevačica kaže da je u tom periodu trpela vršnjačko nasilje.

- Deca u školi su me gurala, pljuvala, cepala mi majicu... Pravdali su se da su sve to radili u šali! - ispričala je Aleksićeva u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.