04.06.2021.

07:45

Foto:

Džet set

RASTA OTKRIO NOVE DETALJE VEZE - Upoznaću devojku sa Anom! Reper priznao u kakvim je sada odnosima sa bivšom suprugom!

Reper, koji je osuđen na 12 meseci kućnog zatvora zbog posedovanja droge, tvrdi da je trenutno sam, ali da će, kad se zaljubi, spojiti novu izabranicu s poznatom pevačicom!

Anine vrline i mane

- Kad je reč o mom ljubavnom životu, trenutno se ništa ne dešava. Posvetio sam se sebi i poslu. Kada nađem devojku, upoznaću je sa Anom. Mi smo normalni ljudi koji su posle razvoda ostali u dobrim odnosima - priča muzičar.

Informer

Rasta

Na pitanje da li postoji mogućnost da bivšoj ženi uradi neki novi hit Rasta odgovara:

- Što da ne! Sve je moguće! Mi nikad nismo bili u svađi. Ana ima jednu vrlinu, koja je ujedno i mana. Ona je najiskrenija osoba koju poznajem. Nikad ne vaga i ne kalkuliše, već reaguje kako oseća u tom trenutku. Lagao bih kad bih rekao da nemam nikakve emocije prema majci mog deteta! Ljubav se nije izgubila! To je bila prevelika ljubav i strast, a dočekale su nas ozbiljne životne stvari za koje nismo bili spremni. Mi jedno drugo neverovatno osećamo i kada ne pričamo, ali strast i ljubav nisu dovoljne za skladan brak.

On dodaje da mu je prva asocijacija na Anu njihova ćerka Tara.

Informer

Rasta

- Hvala Bogu da nam je dao takav dar. To nas je zauvek vezalo. Pre svega smo Tarini roditelji. Zato se naš odnos nikada neće pokvariti. Uvek ćemo zajedno brinuti o njoj - priča Rasta i dodaje da je po izlasku iz zatvora, u kom je proveo četiri meseca zbog nedozvoljenog držanja droge, rešio da se promeni:

- Tara mi znači najviše na svetu. Želim da joj nadoknadim sve što sam propustio dok sam bio zatvoren. Shvatio sam koliko je ta ljubav bezuslovna i da ću zbog nje u životu raditi samo ono što je dobro.