05.06.2021.

07:45

Foto:

Džet set

MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA SVE O VEZI SA CRNOGORSKIM VATERPOLISTOM! "Otkako se saznalo da nisam slobodna, postala sam san svakog muškarca"

Milica Pavlović (29) kaže da je presrećna što su muškarci konačno počeli da obraćaju pažnju na nju! Otkako se saznalo da je zgodna pevačica u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem (22), pripadnici jačeg pola saleću je sa svih strana.

Informer

Milica Pavlović

Voli džentlmene

- Imam mnogo udvarača i drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili. Izgleda da se napokon isplatilo što sam devet godina pričala na sva usta da volim džentlmene koji se ne stide da priđu ženi - priča pevačica.
"Seksi senjorita" ne želi da priča o vezi sa vaterpolistom, ali priznaje da jedva čeka da stane pred matičara.

- Kao i svaka devojka, i ja se već dugo pripremam za svoje venčanje. Znam da će mi tog dana najveći stres biti da šminkom ne uprljam venčanicu - kaže Pavlovićeva.
Dok čeka da je Saveljić zaprosi, Milica se bacila na druge stvari, pa je tako nedavno položila vožnju.

Informer

Milica Pavlović

- Ja sam šou za volanom! Baš juče sam kupila ono slovo "P", koje znači da sam početnik u saobraćaju, da mi ostali vozači više ne bi trubili. Prve dve godine ne smem da budem sama u kolima, pa sad maltretiram prijatelje da se voze sa mnom. Sve dok lepo ne naučim da vozim neću samostalno učestvovati u saobraćaju - priča pevačica.

Zakazala nastupe

Milica je presrećna što će uskoro ponovo zapevati pred publikom, posle godinu i po dana pauze zbog pandemije koronavirusa.

Informer

Milica Pavlović

- Prvi nastup imam sledećeg vikenda u Štipu u Makedoniji. Posle toga imam još 15 zakazanih nastupa. Mnogo se radujem i jedva čekam da se svi vratimo normalnom životu - kaže Pavlovićeva.