15.06.2021.

18:28

Foto:

Džet set

FOLKER U AUTOBIOGRAFIJI OTKRIO ŠOKANTNU TAJNU! Aca Lukas OTVORIO DUŠU: Bio sam u VEZI sa...

Folker je u autobiografiji ispričao pikanterije iz svog života, a između ostalog i da je bio u vezi sa pevačicom koju je pre 11 godina ubio dečko Filip Kapisoda!

Nesigurna

"Ksenija je sigurno najlepša žena koja je koračala beogradskim asfaltom" ovim rečima Lukas započinje ispovest o tragično stradaloj lepotici i dodaje da je njihov odnos bio najiskreniji koji je ikada imao sa nekom ženom:

Informer

Aca Lukas

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza bila je strasna i iskrena. Mogao sam da kažem šta mislim i želim. Za razliku od većine žena s kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kad bi me neko pitao da je opišem ukratko, odgovorio bih: 'Dobar čovek. Lepa a nesrećna. ' Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala sve novine i gledala televiziju, i često bi me pitala: 'Kako je ova uspela, a ja ništa? '"


Poznati pevač tvrdi da su mediji imali potpuno pogrešnu sliku o njoj.

"U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala", priseća se Lukas i dodaje da je Kseniju molio da krije njihovu vezu zato što je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom:

"Od Ksenije sam tražio samo jedno: da ne priča novinarima o našoj vezi. I to je poštovala. A san svakog muškarca bio je da ga vide sa Ksenijom Pajčin. A meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno nego na naslovnim stranama. Ubeđivao sam je da ide u inostranstvo i ostavi pevanje. Bila je rođeni foto-model. Fotografi su balavili kad su je snimali."

Kapisoda je bio zaslepljen ljubomorom

Folker je jednom prilikom sreo i Ksenijinog ubicu, crnogorskog manekena Filipa Kapisodu.
"Predstavio mi se na način koji govori o njegovoj nesigurnosti i narcisoidnosti. 'Ja sam Ksenijin dečko', rekao je. 'Imaš li ti ime, Ksenijin dečače? ', pitao sam ga. Otišla je s ovog sveta na najstrašniji način: ubio ju je dečko s kojim je živela. Nesigurni maneken, zaslepljen ljubomorom, ubio je Kseniju i sebe. Imala je suicidnu crtu i nesvesno je, ali ne i slučajno, izabrala čoveka s kojim je okončala svoj kratki život", piše Lukas u autobiografiji.


Žena ga provalila


U periodima kad su bili rastavljeni zbog njegovih nastupa, Lukas nije prestajao da misli na nju.

"Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam sve šta ću da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza', čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je proletelo - nisam valjda... Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša primila je poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila. U jednoj poruci - samo psovke. U drugoj - samo kletve. Trećoj - kombinacija psovki i kletvi. Pa sve iz početka", opisuje Lukas.

Kad su Ksenija i Aca prestali da žive zajedno, retko su se viđali, ali su ostali prijatelji sve do njene smrti.

Informer

Aca Lukas gostuje u emisiji


ŠTA JOŠ PIŠE U KNJIZI:


O SABLJI

"U mom podrumu su tražili ubice, a u dvorištu zakopanu drogu. Pronašli su trofejni pištolj, zbog kojeg sam optužen za saučesništvo u ubistvu Zorana Đinđića. Imao sam lisice na rukama kad sam se u zatvorskom hodniku sreo sa Cecom Ražnatović."


O BIVŠIM ŽENAMA

"Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva. Druga žena Nataša htela je da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu..."


O NARKOTICIMA

"Posle dvonedeljnih bahanalija u Parizu, otišao sam u Švajcarsku, u specijalnu ustanovu za odvikavanje od droge..."


O PRVOJ SVADBI

"Ne sećam se baš mnogo detalja. Znam samo da se odnekud pojavila jedna moja bivša devojka iz srednje škole i da smo se na svadbi ljubili u WC-u. Žene su čudo. Posle žvalavljenja sa mnom s osmehom je čestitala mojoj supruzi ulazak u bračne vode.
 

Informer