08.07.2021.

15:22

Foto: printscreen

Džet set

JOVANA JEREMIĆ U OPASNOSTI! Političar joj ponudio POZICIJU za razne usluge, voditeljka se OGLASILA: Ne mogu da komentarišem!

Međutim, njoj je odmor prekinuo moćni crnogorski političar. Po pisanju domaćih medija, ona je primila poziv jednog od najuticajnijeg moćnika iz zemlje stenja i kamenja.

- Moćni političar je pomrsio sve planove Jovani. Kada je otišla na odmor, nije mogla ni da očekuje njegov poziv. On joj je predložio da se sastanu u jednom poznatom restoranu i izgleda svoje odnose, jer su pre toga imali svađu. Međutim, Jovana još uvek nije sigurna da li da prihvati poziv – zaključio je izvor blizak Jovani.

Informer

Jovana Jeremić

Kako bismo saznali šta je istina, pozvali smo voditeljku koja je za sada ostala nedorečena.

- Ne znam kako ste došli do te informacije, ali čitava priča je opasna i iz tog razloga nadam se da ćete razumeti, ne mogu da komentarišem. Bezbednost mi je na prvom mestu i ovog puta ću ostati bez komentara – rekla je Jovana Jeremić.

Informer

Jovana plače

Jovana je u više navrata pričala kako su je dosta puta startovali politički moćnici, ali nikada zbog svoje bezbednosti nije otkrivala imena dotičnih političara koji su joj nudili pozicije u zamenu za razne usluge.