09.07.2021.

14:42

Foto: printscreen

Džet set

GDE SU DANAS I ŠTA RADE POBEDNICI RIJALITIJA! Bili su mega popularni, a danas su ponovo potpuno ANONIMNI!

Međutim, mnogi od njih vratili su se u anonimnost i pobeda im je donela samo finansijsku nagradu, a pojedini i dalje pokušavaju da se probiju u svet šoubiznisa i tako zarade za život.

Ivan Ljuba

Informer

Ivan Ljuba

Prvi pobednik rijalitija „Veliki brat” koji je 2006. godine zaludeo Srbiju je smiren i kulturan mladić Ivan Ljuba. Ivan je danas uspešni profesor klavira i pijanista, a veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova. Nakon pobede se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom. Takođe se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2.000 metara u Turskoj, Grčkoj...

Danas Ivan ima 40 godina i dosta se promenio od vremena kada je pobedio u rijalitiju. Ovaj smiren i kulturan mladić, verovatno će u istoriji rijalitija ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

Mimi Đurović

Informer

Mimi Đurović

Pobednica “Velikog brata” 2008. Mimi Đurović, sve je iznenadila svojim trijumfom u ovom rijaliti šou programu, ali i izgledom koji je ostao upečatljiv. Bila je i prva ženska pobednica, jer su u prethodne dve sezone pobeđivali muškarci. Temperamentna crnogorska kreatorka nakon trijumfa vratila se u svoj rodni Nikšić. Tvrdila je da joj se život nakon pobede potpuno promenio, a u međuvremenu je pokušala da se oproba i kao pevačica. Ali, kako je shvatila da estrada ipak nije za nju, Mimi je onda jedno vreme vodila i emisiju “Estradne vesti” na DM satu, ali i to joj nije pošlo za rukom. Ipak, uporna Nikšićanka nikada nije odustala od sveta estrade, želeći da bude na neki način deo nje. Tako se ponovo vratila voditeljskom poslu. Već neko vreme vodi emisiju “City” na TV “Pink M”, ali je daleko od slave koju je imala nakon pobede 2008. godine u rijalitiju.

Saša - Đani Ćurčić

Informer

Saša Ćurčić Đani

Bivši fudbaler Partizana je 2007. godine pobedio u rijalitiju „VIP Veliki brat”. Nakon završene karijere u Partizanu, Ćurčić je javnosti više poznat kao „učesnik rijalitija” i kao „skandal majstor”, pa je tako zabeleženo i njegovo učešće na “Farmi” i u rijalitiju „Parovi”. Međutim, kasnije se vratio u anonimnost, jer ni objavljivanje knjige, pokretanje škole fudbala i ostale akcije nisu uspele da mu povrate veliku popularnost.

Saša trenutno živi u Kini, gde radi kao trener.

- U Šangaj sam došao preko prijatelja i saigrača iz Kristal Palasa, koji je Kinez. Zavoleo me je i pozvao me je da dođem tamo da budem trener. Sada zarađujem od 25.000 do 35.000 dolara mesečno, otkrio je Ćurčić prošle godine za domaće medije.

Vladimir Arsić Arsa

Informer

Vladimir Arsić

Pre dvanaest godina Vladimir Arsić Arsa je pobedio u “Velikom Bratu” i osvojio nagradu od 100.000 evra, a svojim slobodnijim ponašanjem je privlačio veliku pažnju. Arsu mnogi pamte po bizarnom intimnom odnosu sa Danicom Kordić usred zime, napolju u hladnom bazenu, a dok su sve vreme bili prikriveni čuli su se uzdasi.

Posle pobede u rijalitiju, Arsa je u rodnom Užicu jedno vreme vozio taksi, 2010. je snimio duet sa Milicom Majstorović, nakon čega se odlučio da karijeru nastavi kao di -džej.

Pobednik “Velikog brata” 2009. godine, troipogodišnju vezu za manekenkom Sandrom iz Slovenije krunisao je brakom. Dobili su sina, a Užičanin se i danas bavi muzikom. Uglavnom radi kao di džej na proslavama i svadbama.

Žarko Stojanović

Informer

Žarko i Luna

Žarko je prvi put ušao u rijaliti sa svojim bratom blizancem Željkom, te je uspeo da pobedi u “Velikom bratu” 2013. godine i osvoji 50 hiljada evra. Iako su se njih dvojica zajedno takmičili tom prilikom publika je ipak izabrala Žarka. Nakon 4 godine, on je ušao u rijaliti “Parovi” gde se nije u najboljem svetlu plasirao i vrlo brzo je napustio kuću.

Nakon učešća u rijalitiju izgleda da mu se ovakav tip emisije ili novac koji učešće donosi osladilo, pa je se u više navrata sa svojim bratom pojavljivao u istim. Čak su njih dvojica učestvovali i u jednom francuskom rijalitiju koji se snimao na Tahitiju. Žarko je do nedavno bio učesnik rijalitija “Zadruga”, odakle je vrlo brzo diskvalifikovan.

Bavi se pejzažnom arhitekturom, a potpuno je pormenio i frizure te sada ima dužu kosu.

Marijana Čvrljak

Informer

Marijana i Nemeš

Atraktivna plaviša Marijana Čvrljak pobedila je 2011. godine u četvrtoj sezoni „Velikog brata” nakon što je prevarila tadašnjeg muža sa muzičarem Nikolim Nemeševićem Nemešom. Posle rijalitija se razvela i udala za Nemeša, ali je brak trajao samo godinu dana. Nakon pobede u “Velikom bratu”, povukla se iz javnosti, okrenula se veri i duhovnosti, radila je u jednom kol-centru u Zagrebu, a potom i kao konobarica.

Prošle godine hrvatski mediji preneli su vest da se udala po treći put. Marijana se sada preziva Seifert, budući da se tajno udala za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba.

Andrej Maričić

Informer

Andrej Maričić

Voditelj i pobednik „Survivora” Andrej Maričić pokušao je da nastavi karijeru kao voditelj emisije „Autostoperi”, koja je nakon nekoliko emitovanja povučena sa televizije Pink. Nakon toga vodio je nekoliko tv formata, da bi na kraju sve napustio i pokrenuo svoju vlastitu „Bez granica s Andrejem“, u sklopu koje istražuje najzabačenije delove planete.

Zvanično je stupio u brak s Marijom Stanisavljević, 2016. godine, a svedoci na venčanju bili su Bojana Barović i Nikola Rokvić, koji su svoju romansu započeli u istom tom šou-programu.

Miki Đuričić

Informer

Miki Đuričić

Pčelaru iz Kupinova Mikiju Đuričiću „Veliki brat” je bio odskočna daska za rijaliti karijeru. On je i zauzeo prvo mesto u „VB VIP All stars”, a potom je pokušao da se bavi voditeljskim poslom, kulinarstvom... Prošetao je kroz „Farmu”, „Parove”, „Maldive” i „Zadrugu“, a iz poslednjeg šou-programa je izbačen jer je tukao Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Sada je ušao i u novu sezonu „Zadruge”, te mu je rijaliti karijera i u budućnosti zagarantovana.

Prošle godine je dobio ćerku Dunju, od kada se retko pojavljuje u javnosti.

Milan Topalović Topalko

Informer

Topalko

Pevač „Zvezda Granda” pobedio je 2009. u prvoj sezoni rijalitija „Farma”, a njegovi planovi nakon izlaska bili su usmereni na snimanje novog CD-a. Kako se pisalo, od 100.000 evra koje je zaradio kupio je stan, a nakon napuštanja rijalitija nastavio je da radi na svojoj muzičkoj karijeri. Iako i danas radi kao pevač, Topalko je ostao u senci mnogih kolega, koji iako nisu bili u rijalitiju, imaju trenutno mnogo veću popularnost od njega.

Stanija Dobrojević

Informer

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević bila je učesnica rijaliti programa „Survivor“, „Farma 4“ i „Farma 6“, a u „Farmi 6” je odnela i pobedu i sa sobom odnela vaučer u vrednosti od 50.000 evra, a odmah iza nje, na drugom mestu našla se njena suparnica Tamara Đurić. Pretpostavljalo se da je starleta, pored podrške svojih fanova, pobedila i zahvaljujući apelima Kristijana Golubovića upućenim fanovima da glasaju za nju.

Starleta živi i radi na relaciji Amerika - Srbija, a iako su mnogi očekivali da će ponovo ući u poslednju “Zadrugu”, to se nije dogodilo.

Ivan Ivanović Đus

Informer

Ivan Ivanović Đus

Reper i pobednik prve sezone rijalitija „Dvor”, kako je istakao, ovom pobedom pokazao je javnosti ko je u stvari on i promenio je sliku koju je stekao u rijalitiju „Farma”, odakle je bio izbačen. Inače, Đus već godinama živi u Rakovici s emotivnom partnerkom i majkom svog deteta Danijelom, sa kojom se nikad ne pojavljuje u medijima. Nastavio je da učestvuje u rijalitijima te se pojavljivao u „Parovima”, a što se tiče muzike nije ostvario neke zapaženije uspehe u poslednjih nekoliko godina.

Kija Kockar i Luna Đogani

Informer

Kija i Luna

One koje su za sada i te kako uspele da iskoriste svoje pobede i učešće u rijalitu, jesu suparnice Kija Kockar i Luna Đogani. Nakon ljubavnog trougla i kraha braka pred kamerama, pobedu u prvoj sezoni „Zadruge” odnela je Kristina Kockar, dok je Luna Đogani bila drugoplasirana. Đoganijeva je plasman popravila već u narednoj sezoni rijalitija, te je osvojila prvo mesto, a ove dve suparnice nakon napuštanja imanja u Šimanovcima grade svoje muzičke karijere.

Trenutno su vrlo zastupljene u medijima, a koliko će to potrajati ostaje da vidimo.