13.07.2021.

12:14

Foto:

Džet set

SADA MI IZLAZIMO U JAVNOST SA INFORMACIJAMA O DANIJELI ŠTAJNFELD! Oglasio se pravni tim Branislava Lečića!

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića. 

Za ovu vest Branislav Lečić i njegov PR tim saznali su iz medija i kako tvrde, još uvek nisu dobili zvanično pisano saopštenje od tužilaštva. 

Odmah nakon što dobiju pisanu potvrdu da se optužba odbacuje, izaći će u javnost sa informacijama i dokazima o Danijeli Štajnfeld koje mesecima prikupljaju, a koji dokazuju da Branislav Lečić nije počinio krivično delo silovanja. 

"Nismo očekivali da će odluka biti doneta sada i pozitivno smo iznenađeni. Čim sve dobijemo zvanično, izaći ćemo u javnost sa novim informacijama o Danijeli koji dokazuju nevinost Lečića. Nismo hteli da istupamo dok tužilaštvo ne kaže svoje", kažu iz Lečićevog tima. 

Sada ne znamo koje je obrazloženje odluke suda, ali svakako je ispravna, tvrde oni. Takođe, navode da će u toku današnjeg dana, čim odluka bude doneta, istupiti u javnost sa novim informacijama. 

Informer

Branislav Lečić

"Mi smo to najavili pre nekoliko meseci. Imamo informacije o slučaju Danijele Štajnfeld, ali nismo hteli da ih javno saopštavamo pre ove odluke. Sada ćemo sve izneti u javnost", rekli su iz Lečićevog tima. 

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld prvo je svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, a onda je u javnosti iznela tvrdnje da ju je silovao "moćnih iz filmske industrije". Tek mesecima kasnije je policiji prijavila da ju je 2012. godine silovao stariji kolega - inače poznati glumac Branislav Lečić. Oboje su ispitani i saslušani u martu povodom tvrdnji glumice, a Lečić je tada negirao optužbe.