14.07.2021.

13:32

Foto:

Džet set

"NEĆU TE PUSTITI DOK NE ZAVRŠIMO..." Stranac prijavio DARKA KOSTIĆA ZA BRUTALNO NASILJE! Modni kreator PONOVO U CENTRU SKANDALA!

Šokirani Roblet je, kako piše u prijavi, u panici pokušao da pobegne iz stana pomahnitalog Kostića, ali ovaj mu je oteo telefon i zaključao vrata, vičući da ga neće pustiti sve dok ne završe sa se*som!

Roblet je, uprkos svemu, kazao policajcima da neće podneti krivičnu prijavu protiv Kostića, jer ne želi da se zbog toga zadržava u Srbiji i samo je hteo da mu kreator vrati telefon. Zbog toga Kostić neće krivično odgovarati za maltretiranje nesrećnog stranca.

Gej aplikacija

Roblet je, inače, prijavio Kostića zbog nasilnog se*sa samo 16 dana nakon što je modni kreator osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskom nadzorom zbog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja droge za ličnu upotrebu.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Roblet je 27. juna došao u Policijsku stanicu Savski venac i ispričao šta mu se dogodilo.

- Kazao je da je u Srbiju došao turistički i da je odseo kod svojih prijatelja u iznajmljenom stanu u Beogradu. Ubrzo zatim je preko aplikacije Grinder gej, koju najčešće koriste homose*sualci za pronalaženje partnera za se*s, upoznao Darka Kostića, koji ga je pozvao da dođe kod njega - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Roblet je kazao da je Kostić u početku bio ljubazan, pa su stupili u se*sualni odnos. Međutim, prema Robletovim tvrdnjama, modni kreator je tokom sek*a iznenada postao agresivan i počeo je da ga šamara. Stranac je počeo da moli Kostića da prestane da ga bije, a modni kreator je za trenutak zastao i rekao mu: "Nećeš napustiti stan dok ne završimo se*s!"

Informer

Darko Kostić je već bio u centru skandala

Roblet se uplašio i u panici je krenuo da beži, ali Kostić ga je zaustavio, zaključao je vrata i naredio mu: "Ostaješ ovde!" Tad je nesrećnom strancu oteo mobilni i rekao mu da mu neće vratiti telefon dok ne završe sa bolesnim, nastranim se*som.

- Roblet se požalio da je Kostić bio veoma nasilan i da mu je pretio: "Sedi na stolicu i radi šta ti kažem! Samo probaj da izađeš, zaključano je!... Sviđa mi se tvoje lice kada si prestravljen, volim da vidim strah u tvojim očima..." - ispričao je izvor iz istrage i dodao:

- U tom trenutku Roblet je skočio sa stolice i ponovo potrčao prema vratima, ali Kostić ga je opet zaustavio, stavio mu ruku preko usta i zapretio mu: "Ovo je moja zemlja! Ako se ne utišaš, prijaviću te da si mi obio stan... Pazi se, ja sam veoma uticajna osoba u Srbiji." Posle žestoke torture Roblet se vratio kod prijatelja i ispričao im šta se dogodilo. Oni su tada pozvali Kostića i rekli mu da vrati Robletu telefon, ali ovaj je to odbio. Tada je stranac otišao u policiju - rekao je naš sagovornik.

Dva meseca u pritvoru

Podsetimo, protiv Darka Kostića podignuta je optužnica 14. avgusta 2018. zbog pokušaja obljube maloletnog pevača J. L. (15), učesnika šou-programa "Neki novi klinci", kao i jer je drogirao Šefketa B. (22), koga je, navodno, takođe pokušao da siluje.

Zbog toga je Kostić proveo u pritvoru skoro dva meseca, a osuđen je 11. juna na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor.

Sve prijave protiv Kostića

* Mart 2020. - Kostić je priveden u policiju nakon što je u stanu u centru Beograda napao mladića B. Z. (25) iz Podgorice, sa kojim se prethodno upoznao preko društvenih mreža.
* Oktobar 2018. - Kostić je priveden na saslušanje, posle bučnog i grubog se*sa sa izvesnim Vojislavom B. (24), sa kojim se upoznao preko aplikacije Grinder gej. Pošto je utvrđeno da se radilo o dobrovoljnom odnosu, kreator je izbegao krivičnu prijavu.
* Jun 2018. - Kostić priveden zbog pokušaja obljube dečaka J. L. (15), učesnika šou-programa "Neki novi klinci", i jer je drogirao Šefketa B. (22), koga je, navodno, pokušao da siluje.
* Jun 2017. - Kostić je privođen zbog posedovanja narkotika nakon što je policija pronašla kod njega kokain i tečni ekstazi, poznat pod nazivom "droga za silovanje". Tada mu je tokom se*sa sa kompozitorom D. A. pozlilo, pa je njegov prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Lekari su konstatovali da je Kostić bio pod dejstvom opijata i o tome su obavestili policiju.