04.08.2021.

16:47

Foto:

Džet set

JA SAM OD DANAS DODOLA RAŽNATOVIĆ! Cecu ne može ni KIŠA DA SPREČI da održi koncert: MENI JE ZADOVOLJSTVO DA ISPOŠTUJEM MOJU PUBLIKU!

Folkerka je sada nasmejala sve izjavom povodom toga.

- Ja sam od danas Dodola Ražnatović, jer prizivam kišu. U Ljuboviji nas nije omela uopšte, a večeras smo pomerili za pola sata. Mnogo mi je drago što je održan koncert, ja sam rekla da iako bude bilo kiše ja ću zbog tih ljudi izaći na binu i održati koncert - rekla je Svetlana.

- Meni je zadovoljstvo da ispoštujem moju publiku, i ako njima nije teško da kisnu na toj kiši, da se smrzavaju po tom kijametu i snegu, na minusu utrnem sto puta, ne mogu da savijem prste i uhvatim mikrofon... Pa mogu i ja - zaključila je Ražnatovićeva.

Informer

Ceca Ražnatović

U jendom momentu na bini je otpevala i veliki hit svoje ćerke Anastasije.

- Malo sam se našalila i počela da pevam, publika je nastavila. To mi je fenomenalna stvar. Bogu hvala pa nema tu neslaganja u ukusu. Kapiramo se, ja prosto znam šta je za nju, a šta za mene - kaže ona.

Na koncertu je prisustvovao i njen dečko Bogdan Srejović.

- Ja sam profesionalac koji traje 34 godine. Ne zavisim od toga da li će mi prijatelji biti na koncertu, partner, deca ili porodica. Ovo je moj posao i ja sam mu izuzetno posvećena kada radim. Ni jedan faktor ne može da utiče na to - zaključila je Ceca.

Ponosna je kada vidi u kakve su ljude izrasla njena deca.

- Zaista sam izgradila sa njima jedna pitak i otvoren odnos. Možda je to nekim roditeljima isuviše liberalan odnos, ali ja sam se trudila da sa svojom decom mnogo razgovaram, da ih ne kažnjavam, već da neke stvari dovedemo u red razgovorom, prvo lepim naravno - priča pevačica.