09.08.2021.

07:40

Foto:

Džet set

Pobrali njene simpatije! Pesma Milice Todorović se orila Tokijem, vaterpolisti slavili zlatnu medalju uz pevačicin hit!

Finale između Srbije i Grčke u nedelju ujutru ujedno je bila i poslednja utakmica na Olimpijskim igrama, pa je Miličin hit zapravo zatvorio takmičarski program. Pored naših momaka, i "srebrni" Grci su đuskali uz ovu srpsku pesmu.

Bravo, momci

Milica kaže za Informer da je oduševljena što su šampioni tražili da čuju baš njenu pesmu na postolju.

- Čast mi je što su zlatni vaterpolisti proslavi titulu uz moju pesmu! Ako bude prilike, rado bih sa njima proslavila istorijski uspeh i zapevala uživo "Moje zlato". Bravo, momci, vi ste naš ponos! - oduševljena je folk zvezda.

Informer

Milica Todorović u emisiji

I odbojkašice vole Milicu

Milica je čestitala i srpskim odbojka{icama koje su na Olimpijskim igrama osvojile bronzu. Zanimljivo je da su i one slavile uz pesmu "Moje zlato".

- Čestitala bih ovim putem i odbojkašicama. Bravo, devojke! - poručila im je pevačica.

Milica dodaje da je gledala utakmicu i svim srcem bila uz reprezentaciju Srbije.

- Pomno sam pratila finale i navijala, mislim da me je ceo komšiluk čuo! Nije mi žao, i treba da navijamo svim srcem za našu reprezentaciju u bilo kom sportu. Naježila sam se dok sam gledala ceremoniju dodele medalja. Ovim smo dokazali da smo zemlja sporta! Svaka čast za svakog sportistu koji je otišao u Tokio, a posebno onima koji su Srbiji doneli medalje. Oni su naše zlato i hvala im što nas čine ponosnim i srećnim - kaže Todorovićeva.

Informer

Vaterpolisti slave zlatnu medalju
Sedmorica veličanstvenih

Milica naglašava da su se Duško i Gojko Pijetlović, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Stefan i Branislav Mitrović na najbolji način oprostili od reprezentacije.

- Naklon sedmorici velićanstvenih, koji su poslednju utakmicu u dresu reprezentacije odigrali fantastićno i odveli nas do trona - kaže pevačica, a na pitanje da li joj se neki vaterpolista posebno dopada, odgovara:

Informer

Milica Todorović

- Sve su to sjajni momci! Činjenica je da su vaterpolisti najzgodniji sportisti, ali i najjači, jer treba mnogo snage da u vodi rade ono što neko ne može ni na suvom!