13.08.2021.

07:50

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

MILICU PAVLOVIĆ NA DAN ROĐENDANA ISPALIO DEČKO! Pevačica organizovala gala slavlje na koje nije došao vaterpolista Nikolas Saveljić!

Milica Pavlović je za 30. rođendan napravila gala žurku, na koju nije došao njen dečko Nikolas Saveljić! Pevačica i vaterpolista, inače sin fudbalera Niše Saveljića, zajedno su već godinu dana, pa su mnogi očekivali da će mladi Crnogorac biti pored svoje devojke u restoranu na Kalemegdanu.

Informer

Milica Pavlović

Pošto je slavljenica najavljivala da će njen rođendan ličiti na svadbu, svi su se pitali gde je nestao "mladoženja"! Milica je na sve načine pokušavala da izbegne odgovor zašto ju je dečko ispalio.

- U horoskopu sam lavica i sebična, pa bih volela da pričam samo o sebi. Sami zaključite da li je tu gost iz Crne Gore... - pravdala se Milica, koja je na žurci nosila toliko kratku haljinu da joj se video donji veš!

Iako je napunila 30, pevačica ne žuri da se uda i zasnuje porodicu.

Informer

Milica Pavlović

- Nisam udavača! Sve će doći u svoje vreme... Emotivno sam ispunjena, ali sam i fokusirana na karijeru. Megaloman sam, imam ozbiljne planove, ali ću pričati o njima kad ih ostvarim. Ponosna sam na sebe jer imam uspešnu karijeru, sjajne albume, publiku, nastupe, ušla sam i u preduzetničke vode... Ipak, tu se moji ciljevi ne završavaju - poručuje "seksi senjorita".
Milica veruje da su za njen uspeh najzaslužniji baka Rada i deda Vladimir, koji su je odgajali u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca.

Informer

Milica Pavlović

- Nisam pravila velike greške u životu jer su me vaspitali Vladimir i Rada, koji su divni ljudi. Mnogo su se žrtvovali, pa nisam smela da ih obrukam. Iako sam odrasla u maloj sredini sa bakom i dekom, pokazala sam da takva deca ne moraju da postanu propaliteti, već uspešni ljudi! Najponosniji su bili kada izađu na ulicu i ljudi im kažu: "Vaša Milica je sjajna" - završava priču pevačica.