16.08.2021.

12:57

Foto: printrscreen

Džet set

"UHAPSITE PROSTITUTKU KOJA RADI ZA PARE"! Marijana Mićić apaluje na nadležne organe da zakonom zabrane ŠOKANTAN SNIMAK ĐANIJA! /ANKETA+VIDEO/

Da su pojedini pevači zarad što većeg bakšiša spremni na sve - već smo imali prilike da vidimo. No, ono do sada neviđeno učinio je pevač Radiša Trajković Đani i potezom sigurno zgrozio mnoge.

Informer

Đani

Naime, na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak sa jednog privatnog veselja na kojem je goste upravo zabavljao Radiša.

Ono što je mnoge zgrozilo, a što se može videti na pomenutom snimku jeste momenat kada momak koji je sedeo do Đanija, pevaču dao da pije iz cipele, što je Radiša i učinio, bez ikakvog ustručavanja, jer naravno za to je bio i prikladno počašćen – evrima.

Na njegov postupak nije ostala imuna glumica i voditeljka Marijana Mićić koja je javno osudila pevača i nazvala ga "muškom prostitutkom nad kojom se iživljavaju":

- Ovo je toliko odvratno da treba zabraniti snimak, a mušku prostitutku na kojoj se iživljavaju uhapsiti jer radi za pare- napisala je voditeljka.

Informer