24.08.2021.

21:59

Foto: Printscreen You Tube/NME

Džet set

SVETSKE ROK ZVEZDE SE OPRAŠTAJU OD ČUVENOG ČARLIJA VOTSA: Bio si oličenje dobrote, stila i dostojanstva..

Svet rokenrola danas je potresla vest o smrti legendarnog bubnjara Rolingstonsa Čarlija Votsa, a vest o velikom gubitku potvrdili su i članovi benda putem društvenih mreža i službene web stranice, objavom u kojoj piše:

S velikom žalošću objavljujemo da je preminuo naš voljeni Čarli Vots. Preminuo je spokojno u londonskom bolnici danas okružen porodicom. Čarli je bio drag suprug, otac i deda i kao bubnjar The Rolling Stonesa, jedan od najvećih bubnjara svog vremena. Ljubazno tražimo da se u ovom teškom trenutku poštuje privatnost njegove porodice, članova benda i bliskih prijatelja.

Rok zvezde i obožavaoci grupe Rolingstonsa iz celog sveta danas su se oglasili nakon ove tužne vesti.

- Bog te blagoslovio Čarli, nedostajaćeš nam. Saučešće i ljubav porodici - poručio je još jedan legendarni bubnjar, Ringo Star iz Bitlsa.

Pol Mekartni je izrazio saaučešće Rolingstounsima jer, kako je rekao "Čarli je bio fantastičan bubnjar, čvrst kao stena (stoun)".

Informer

Čarli Vots

Oglasili su se i Elton Džon koji je Votsa nazvao vrhunskim bubnjarem, Brajan Vilson i Nil Rodžers, koji su izrazili nevericu i tugu zbog Votsove smrti.

Članovi grupe Rolingstonsa poručili su da je Vots bio inspiracija za generacije rok bubnjara, prenosi Rojters.

- Oličenje dobrote, stila, dostojanstva i staloženosti. Ti si naš dragi brat i hvala ti na odličnoj muzici - navodi se u oproštajnoj poruci popularnog benda.