27.08.2021.

12:54

Foto:

Džet set

LANETA SAM VIDEO DAN PRED SMRT, BIO JE U KOMI! Tika Špic otkrio detalje poslednjeg susreta sa NAJBOLJIM PRIJATELJEM

- Lane i ja smo sve vreme bili u kontaktu. Pre četiri dana je prestao da mi odgovara na poruke, pa sam se zabrinuo. Odmah sam otišao do VMA da vidim šta se dešava i tamo sam saznao da nije dobro. Tražio sam da ga vidim i pustili su me na intenzivnu negu. Moj prijatelj je ležao tu, u komi... Čim sam ga ugledao tako nepomičnog znao sam da je gotovo - priča Tika Špic, sa knedlom u grlu.

Informer

Lane Gutović izgubio je poslednju bitku sa karcinomom

Video kraj
Kada sam ga ugledao kako nepomičan leži, znao sam da je gotovo...
Tika Špic

On i Gutović su se godinama družili i bili kao rođena braća.

- Lane je bio jedno veliko dete. Bio je i super inteligentan čovek, verovatno baš zbog toga što je negovao to nešto detinjasto i razdragano u sebi. Stalno je imao želju da upoznaje svet oko sebe. Birao je on i te kako sa kim će da se druži, nije svakoga puštao blizu sebe i ja sam privilegovan time što me je prihvatio. Postavio sam se prema njemu kao stariji brat, iako sam dosta mlađi. Veliki je gubitak kada ostanete bez takvog prijatelja i čoveka. I u poslu sam mnogo toga naučio od njega, jer je bio možda i najveći majstor u svetu glume - zaključuje Tika Špic.

Igrao je smrt u predstavi "Arzamas"

Lane Gutović je u svojoj poslednjoj predstavi "Arzamas" u Zvezdara teatru igrao smrt.

- Imao sam tu sreću da ga gledam pred pandemiju koronavirusa u predstavi "Arzamas", u kojoj je igrao smrt. Mislim da je ta uloga obeležila i sam njegov kraj, jer je otišao dostojanstveno i veličanstveno, kao što i priliči velikim ljudima - priča Tika Špic.

Podsetimo, čuveni Lane Gutović izgubio je poslednju bitku sa karcinomom pluća. Kolege i broji obožavaoci neutešni su zbog odlaska velikana.