Autor: Informer.rs

28.08.2021.

10:52

Foto:

Džet set

JOVANA JEREMIĆ IZNENADILA SVE U PROGRAMU UŽIVO! Dobila POKLON od gosta, a onda je uradila nešto NEOČEKIVANO

Jovana se pojavila u vatreno crvenoj haljini, a u studiju je bila odlična atmosfera, jer je ona od gosta uspela da dobije i poklon.

Naime, Jovana Jeremić će od danas, svakog vikenda od 5:45 časova, pa sve do 11 časova, biti domaćin u jutarnjem programu u kome će se obrađivati sve aktuelne teme iz najrazličitijih sfera – od političkih preko društveno značajnih, pa sve do onih zabavnih.

Danas je kod Jovane Jeremić, između ostalih, gost bio profesor Dejan Miletić koji ju je iznenadio poklonom.

- Ovo je memorijski ključ, ključ sećanja iz Nacionalne akademije za javnu upravu. Ti ćeš znati najbolje da ga iskoristiš, a i slaže ti se boja uz današnji stajling - rekao je on, dok je Jeremićeva usred programa uživo pucketala prstima i dozivala da je slikaju dok pozira sa memorijskim ključem.

- Sudbina je zaista odredila da sada budem deo ružičastog jata, a mislim da je presudio kvalitet. Onog momenta kada pređeš na Pink, znači da si napravio nešto u svojoj karijeri i da zaista vrediš jer na Pinku ne mogu da rade bilo kakvi novinari i TV lica. Od mene se očekuje dosta, takav je moj život, i u školi su očekivali od mene, i na poslu. Ambicije su suštinski proste: biti najbolja verzija sebe i opravdati poverenje naroda, biti glasnogovornik i PR naroda. To je ono što je moj cilj, i biti potpuno drugačiji. Ovo će biti sve, samo neće biti običan jutarnji program – objasnila je Jovana ranije.