30.08.2021.

09:41

Foto: informer.rs

Džet set

GLAVNI UREDNIK INFORMERA ISPRATIO SINA U VOJSKU! Veliko veselje svojim prisustvom uveličali su predsednik Aleksandar Vučić i druge javne ličnosti!

Opet mladi rado idu u vojnike! Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević ispratio je u subotu svog sina Vukašina Vučićevića (19) u vojsku. Kao što i nalaže srpska tradicija, vojnik je ispraćen uz veliko narodno veselje koje je organizovano u selu Rosići podno Divčibara na imanju domaćina Stevana Milićevića.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić došao je da isprati mladog vojnika u vojsku, što je objavio i na svom Instagram profilu. On je na ispraćaj stigao u pratnji sina Danila, ministra Tomislava Momirovića, direktora "Koridora Srbije" Aleksandra Antića i direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka.

Informer

Ispraćaj u vojsku Vukašina Vučićevića

- Sa mojim Danilom, Momirovićem, Drobnjakom, Antićem pošao sam prema Kosjeriću da Vukašinu Vučićeviću poželimo srećan odlazak u srpsku vojsku, ali smo pre toga svratili da vidimo kako teku radovi na trasi Lajkovac-Valjevo - poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je dočekan na tradicionalan način, uz pogaču i so, baš kao i premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, predsednik skupštine Ivica Dačić, general Ljubiša Diković, gradonačelnik Čačka Milun Todorović, kao i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović. Još su bili i Zoran Baki Anđelković, Zoran Babić, Vladimir Đukanović, Olivera Zekić...

Informer

Ispraćaj u vojsku Vukašina Vučićevića

Dačić se u jednom momentu latio i mikrofona, pa je nekoliko pesama izveo specijalno po želji budućeg vojnika. Sa njim je zapevala i pevačica Ljupka Stević, a atmosferu je do usijanja dovela velika muzička zvezda Mira Škorić. Osim njih, više od 500 gostiju zabavljao je sjajni "Siti bend" iz Kosjerića, veliki trubački orkestar Dejana Jevđića, kao i violinista Branko Ristić sa suprugom Fejt.
Domaćini su zvanice ugostili bogatom srpskom trpezom na kojoj su se, između ostalog, nalazili i gibanica, kajmak, svadbarski kupus i vo, koji se okretao na ražnju više od 15 sati, a nazdravljalo se rakijom "Zarić" i "Valjevskim pivom".