04.09.2021.

13:42

Foto:

Džet set

OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG VIRUSA! RADA MANOJLOVIĆ DOBILA KORONU!

Pevačica je već dve nedelje u karantinu sa dečkom Harisom Berkovićem i sestrom Majom, saznaje Informer. 

- Rada je u poslednje vreme imala dosta nastupa po Hrvatskoj i Bosni, verovatno se tamo i zarazila koronom. Međutim, prvo je simptome osetila njena sestra Maja, koja se odmah testirala i saznala da je pozitivna. Odmah za njom to su uradili Rada i njen dečko Haris - kaže naš izvor i dodaje da su se sve troje odmah izolovali:

Informer

Rada i Haris

- Čim su saznali da su pozitivni, otkazali su nastupe i zatvorili su se u stan iz koga su izlazili samo na kontrole. Rada nije htela da ide u Četereže kod oca Radeta, iako je on insistirao da svi dođu kući kako bi se brinuo o njima. Rada, međutim, nikako nije želela da oca izlaže opasnosti. 

Snimila album

Rada Manojlović nije gubila vreme tokom karantina i sve vreme bila je na vezi s Marinom Tucaković i Milošem Roganovićem, koji rade na njenim novim pesmama.

- Album sam već spremila, jedva čekam da ga promovišem - rekla je Rada.

Rada je i svoj 36. rođendan, 25. avgusta, dočekala u karantinu.

- Nije ni slutila da će dočekati rođendan zaražena koronom. Sestra i dečko su joj napravili tortu, ali ona nije imala apetita jer joj je tih dana bilo loše i izgubila je čulo ukusa i mirisa. Sada se oseća dobro i planira da se posle 14 dana ponovo testira kako bi bila sigurna da više nije pozitivna.

Informer

Rada Manojlović

Tim povodom pozvali smo Radu, koja je potvrdila naša saznanja.

- Izgubila sam čulo mirisa i ukusa, ali se sada dobro osećam. Maja je imala deset dana temperaturu i bol u mišićima, dok je Haris samo dva dana imao temperaturu. Sestra i ja smo primale injekcije protiv zgrušavanja krvi i uzimale smo antibiotike i, naravno, vitamine. Sada treba da podignemo imunitet. Očekuju me nastupi i jedva čekam da se družim ponovo sa publikom - kaže folk zvezda.